Aapo Summanen

Liikkeessä on virtaa ja voimaa...


Kuva │ Profiili

Syntynyt 1987

Suunnistus ja huippu-urheilutaustainen henkistä polkua kulkeva nuoren pojan isä. Valovoimainen ja sydämellinen kokonaisvaltaisen moniulotteisesti elämää tarkasteleva valmentaja.

Valmentaja + ohjaaja │ Suunistus │ Puhuja │ Urheilija │ Passion Test Fasilitointi │ Energiahoito

www.aaposummanen.com

#ElämäsiSuunnistus #UudellaTasolla #PassionTest

Tausta

Sydämellinen, energisoiva ja energinen sekä muita innostava kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ohjaaja ja suorituskyvyn valmentaja. Olen koulutukseltani liikuntatieteiden kandidaatti sekä huippu-urheilija suunnistuksessa ja polkujuoksussa.

Liikkuminen, liike ja kokonaisvaltaninen hyvinvointi ovat minulle elämäntapa ja kun siihen yhdistää intohimon auttaa ihmisiä tuntuu, että olen löytänyt sen mikä tuo minulle merkitystä elämään. Apuna minulla on vielä analyyttisyys ja herkkyys sekä henkinen voima.

Viime vuosina on myös ollut hienoa oppia itsestään sen, että minulla on voima yhdistää ihmisiä mikä tietenkin vaatii sitä, että sydän on auki ja pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia laaja-alaisesti sekä pitkäjänteisesti.

Intohimo

Ihmisten oma matka ja kohti tasapainoa ohjaaminen (keho, mieli, sydän, sielu yhteys arvoonsa...)

Pyrkimys on tukea ja tarjota apua yksilöllisen ainutlaatuisuuden esille kuoriutumisessa ja kukoistukseen nousussa.

Harrastuksiin kuuluu ulkoilu, lapset, suunnistus, meditaatio, hiihto, liikkuminen, laadukas luomu ruoka ja ravinto.

Ratkaisut

Voinko auttaa? Se selviää keskustelulla, ota sähköpostilla tai viestillä rohkeasti yhteyttä niin sovitaan aika puhelulle tai videopuhelulle, jossa saat kertoa tarpeistasi ja tavoitteistasi niin räätälöidään just sulle sopiva ja uniikki valmennuskokonaisuus.

🙂 💪🏻

Ole yhteydessä │ +358505719687 │ aapo.summanen@gmail.com