BeTheChange | Osaaminen

Osaamisen määrittelee käytännön taito, teoria, filosofia ja tietoisuustaso

Osaaminen on kriittinen pelinappula elämän pelissä, koska osaaminen mahdollistaa evoluution ja kehityksen. Osaamisen ongelma ja suurin epäkohta on, että siitä on tehty tuote. Kollektiivinen opettaminen on paperilla hyvä idea ja toimii esimerkiksi erittäin teknisillä osa-alueilla, mutta ihmisen korruptoitunut ja vallanhakuinen luonne on itse asiassa estänyt osaamisen orgaanista kehitystä. 

Parhaat ihmiset eivät ole niissä rooleissa ja töissä, joissa heidän tulisi olla. Miksi? Koska instituutiot ja niiden valta estää ihmisiä osittain tai kokonaan pääsemästä niihin asemiin, missä he voisivat vaikuttaa positiivisesti maailmaan ja evoluutioon. Itseoppinut on monesti paljon tehokkaampi, sopeutuvaisempi, avoimempi ja kaikin puolin parempi vaihtoehto kuin nykypäivän instituutioiden kautta koulutettu ihminen. 

Tässä osiossa puhumme niistä jatkuvuuden, tiedon, kouluttamisen ja osaamisen kehityksen epäkohdista ja muutostarpeista, jotka estävät ihmistä ja maailmaa kehittymästä kestävämpään suuntaan orgaanisesti.

Tiedustelut ja yhteistyö | +358407263558 | info@mydvg.eu