Rocco Parisi

Välittäminen on sydämen asia ja ihmisten auttaminen tuo elämään tarkoitusta...


Kuva │ Profiili

Syntynyt 1975

Oman tien kulkia ja kansainvälinen sielu, artisaani sekä elämäntavan ja kulttuurien edistäjä. Vahvuuksina tuotekehitys, jakeluketjujen hallinta ja johtaminen sekä uuden sukupolven yrittäminen.

SCM Exec │ Jakeluketjut │ Tuotekehitys │ Artisaani │ Opettaja │ Puhuja │ Johtamistaito + Kulttuuri │ Trainer Trainer │ Pehmeä taito + tietoisuus ohjaus │ Työhyvinvointi + Uraohjaus

#RP #BeTheChange

Intro │ Tausta

Olen nähnyt ja kokenut hyvin paljon elämäni aikana, eikä se ole aina ollut helppo tie, mutta olen siitä nauttinut täysin siemauksin. Kielet, kommunikaatio ja kulttuurit ovat aina olleet minun vahvuus ja täytyy myöntää että sillä on syvä yhteys minun elämänlaatuun ja siihen että on voinut nauttia elämän eri vaiheista täysillä. Kielet avaavat portit kultturien ymmärtämiseen syvemmällä tasolla ja eri ihmisten kohtaaminen yhditää minusta sydämmen ja mielen hyvällä tavalla. Minun koti löytyy Italiasta missä synnyin Napolin ja Basilicatan alueella, mutta olen saanut vuosien myötä kunnian tehdä monesta paikasta kodin, Suomi (5+ vuotta), Unkari (3+ vuotta), Irlanti (1+ vuotta) ja viimeisimpänä Kroatia (10+ vuotta) minne olen myös perustanut perheen.

Minun ura on ollut enemmän akateemisesti painottunut ja olen tehnyt paljon eri tyyppistä työtä eri oppilaitoksissa eri maissa, mutta Dolce Vita Global on antanut minulle mahdollisuuden työstää sitä mistä nautin eniten elämässä, ruosta ja juomasta. Se että tässä on saanut 5+ vuoden ajan etsiä toimittajia ja kehittää heidän kanssaan hyviä suhteita on todella ollut ihana kokemus, josta saanut sekä käytännön että teorian oppeja siitä miten import / export maahantuontia organisoidaan ja johdetaan tehokkaasti. Niklaksen tieto ja taito on ollut minulle hyvä apu ja olemme yhdessä kehittänen todella tukevat rakenteet pitkäjänteiselle kasvavalle toiminnalle.

Uskon että maailman ihmiset ja kulttuurit pitää yhdistää, se on tulevaisuutta ja me aloitimme Suomesta ja siirrymme nyt pikkuhiljaa erityisesti EU alueen kehittämiseen, mutta uskon että tulemme laajentamaan toimintaa vuosien mittaan aidosti globaaliksi. Miksi? Koska yhteisöllisyys on tärkeää ja ihmiset on tuotava yhteen yhteisöllisyyden viirin alla, ihmisten pitää haluta auttaa toisiaan jotta maailmasta tulisi parempi paikka, jossa kaikki voivat elää onnelisina ja samalla viivalla.

Dolce Vita Global tuotevalikoiman kehittäminen on ollut ihana projekti ja se että voin tänään todeta että meidän hinta-laatu standardit ovat erittäin kestävällä pohjalla. Olen vuosien mittaan rakentanut hyvin vankat suhteet niihin pientoimijoihin etelä-euroopassa, jotka ovat erityisesti mahdollistaneet ainutlaatuisen valikoiman ylläpitämisen Suomessa. Lisäksi olen tyytyväinen siitä että olemme itse pystyneet edistämään Suomesta saatavien tuotteiden laatustandardeja lisäämällä meidän oman pakkauslinjan, joka siis mahdollistaa tuotteiden laadun tupla-tarkistamisen. Samaan käytännön pääseminen kaikkien tuotteiden kannalta pyritään saavuttamaan 2020 vuoden loppuun mennessä.

Olemme uuden ajan yhtiö, joka varjelee tehokkuutta ja jatkuvuutta, mikä koskee yhtälailla tuotevalikoimaa, tuotantoa sekä jakeluketjuja. Näiden edistäminen on ensiarvoisen tärkee ja minulle suuri työ ja kunnia tulevina vuosina.

DVG ei ole vain yhtiö meille, se on yhteisö ja elämäntapa, samanhenkiset asiakkaat ovat meidän ystäviä myös, tämä on hienoin asia siinä mitä teemme.

Tieto │ Taito

Jakeluketjuen Hallinta ja Tuotekehitys 

Globaalit ja Etelä-Euroopan Yhteydet, Kaupankäynti Import ja Export

Operattiviset Rakenteet ja Käytännöt

Orgaaninen-Tehokkuus, -Riskienhallinta, -Agile

Syvä-, Hyvinvointi- ja Tehokkuus-Johtaminen

Pehmeän Taidon + Holistisen Näkemyksen Valmennus

Kuinka voin auttaa?  +385958780028  info@mydvg.eu

Intohimo │ Harrastukset

Ihmisten, nuorten ja vanhojen, ohjaaminen kohti tasapainoista elämää (kehon, mielen, hengen, sielun hyvinvointi ja tasapaino...)

Artisan maailma, uuden luominen, kierrätys ja tuotekehitys (ruoka, juoma, viini, käsityö...)

Sosiaalinen kanssakäyminen, viini, spa, sauna ja pitkät keskustelut (filosofia, politiikka, uskonto, avaruus, tulevaisuus, elämä...)

Urheilu ja liikkuminen (luonnossa kävely, jalkapallo...)

Yhteiskunnan uudelleenrakentaminen ja paremman tulevaisuuden luominen kaikille

Palvelut │ Ratkaisut

Kokoelmat

Ota yhteyttä  +385958780028 info@mydvg.eu