To infinity and beyond...

DVG-tiimin ja HIVE-yhteisön keskeiset tekijät ja vaikuttajat. Olemme kaikki yhtä suurta perhettä, joka tekee työtä sen eteen, että maailma saisi virrata vaapaammin ja uudistua sekä tietenkin voida hyvin.

Keskeisiä teemoja meille ovat orgaaninen evoluutio, henkinen kasvu, kestävä kehitys, luonnonmukaisuus, yhteisöllisyys ja omavaraisuuten pyrkiminen. Meille on tärkeää, että voimme olla riippumattomia ulkoisista tekijöistä kuten valtiosta ja ihmisistä, jotka eivät samaistu ja jaa meidän näkemystä siitä miten maailmassa pitäisi elää ja miten planeetta ja sen sieluja tulisi kohdella. Pyrimme universaaliin rakkauteen, jonka kautta maailmaan voidaan tuoda suvaitsevaisutta, rauhaa ja tasapainoa.


Tekijät | Vaikuttajat

Tutustu tekijöihin ja ole yhteydessä, jos tuntuu, että voimme olla avuksi!

Niklas Christides

Valon, tiedon, tietoisuuden ja tasapainon maailmanlähettiläs. Orgaanisen johtamisen ja yrittämisen valmentaja ja edelläkävijä. Henkinen kestävän elämäntavan ja omaan voimaan valmentaja sekä vapauden, elämän ja rakkauden puolesta taistelija.

Mia Korpi

Dynaaminen, intohimoinen, intuitiivinen sekä strateginen innovaatioagentti, jolla vankka tausta toiminnallisesta hyvinvoinnista. Tunteiden tulkitsija sekä sydämen ja intohimojen sytyttäjä.

Nicole Katajainen

Rakkauden sanansaattaja ja uuden luoja sekä henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Intohimona tietoisuuden laajentaminen ja alitajunnan puhdistaminen parhaan potentiaalin saavuttamiseksi.

Daniel Lammi

Terve mieli ja selkeys elämään on keskeistä. Visionäärinä ja analyyttisena pohdiskelijana Daniel uskoo siihen, että ongelmat ratkaistaan positiivisuuden kautta.

Daniel on harjaantunut mastermind muutosvalmentaja ja prosessimaailman hahmottaja sekä hallitsija, joka pystyy hahmottamaan ja tuomaan synergiaa laajoihinkin kokonaisuuksiin.

Aapo Summanen

Suunnistus ja huippu-urheilutaustainen henkistä polkua kulkeva nuoren pojan isä. Valovoimainen ja sydämellinen kokonaisvaltaisen moniulotteisesti elämää tarkasteleva valmentaja.

Rocco Parisi

Oman tien kulkija ja kansainvälinen sielu, ruoka-artesaani sekä laadukkaan elämäntavan ja kulttuurien edistäjä. Vahvuuksina tuotekehitys, jakeluketjujen hallinta ja johtaminen sekä uuden sukupolven yrittäminen.