NaY | EcoDeli & Snacksit

Terveisiä maailmalta

Parhaat puhtaat deli- ja hampputuotteet Suomesta ja maailmalta

Parhaat ainesosat jokaisen koti-, ammattikokin tai -leipurin keittiöön. Näillä tuotteilla saat keittiön kukoistamaan ja annat samalla keholle sen, mitä se tarvitsee pysyäkseen terveenä luonnollisesti luomuruoan ja -juoman kautta.


Hampputuotteilla saat joka ateriasta terveellisemmän. Leivonnassa käytettynä hamppujauhot tuovat mukanaan runsaasti hyviä aineita, kuten kuituja ja Omega-3 ja -6-rasvahappoja, ja samalla ne vähentävät vehnäjauhojen kuormitusta elimistöön, joten niiden avulla saat loihdittua helposti terveellisempiä herkkuja. 

Hampputuotteiden laatu on ensisijaisen tärkeää sekä maun että terveyden kannalta. Auringon määrä on suurin vaikuttaja hampun laatuun, siksi meidän hampputuotteemme tulevat Kroatiasta, missä on yli 250 aurinkopäivää vuodessa.

Käsintehty Italialainen Pasta

Aito Italialainen pasta korkealaatuisesta italialaisesta durumvehnästä on makukokemus itsessään, ja mitä laadukaammat ainesosat sitä paremmin keho ja erityisesti vatsa ja suolisto pystyvät käsitelemään ja pilkkomaan pastan. Kannattaa muistaa, että pastalle saa parhaimman maun käyttämällä reilusti laadukasta mineraalirikasta suolaa, vain murto-osa veteen lisätystä suolasta imeytyy pastan sisään ja tästä syystä ei tarvitse pelätä suolan lisäämistä reilussa määrin keitinveteen. Laadukaan pastan keitinvettä kannattaa myös hyödyntää kastikkeita tehdessä, sillä voi osittain tai kokonaan korvata esimerkiksi kerman.

Hamppu

Kokoelmat


Miksi valitsisit meidän hampputuotteemme?

Hampputuotteilla saat joka ateriasta terveellisemmän. Leivonnassa käytettynä hamppujauhot tuovat mukanaan runsaasti hyviä aineita, kuten kuituja ja Omega-3-6-9 -rasvahappoja, ja samalla ne vähentävät vehnäjauhojen kuormitusta elimistöön, joten niiden avulla saat loihdittua helposti terveellisempiä herkkuja. On hyvä tiedostaa, että hampputuotteiden laatu on ensisijaisen tärkeää sekä maun että terveyden kannalta. Auringon määrä on suurin vaikuttaja hampun laatuun, siksi meidän hampputuotteemme tulevat Kroatiasta, missä on yli 250 aurinkopäivää vuodessa. Tervä maaperä, puhtaat vesistöt, ilamsto ja ympäristö takaavat optimaaliset olosuhteet hampun kasvatukselle.

Tuotteemme ovat täysin luonnollisia ja vapaita kemikaaleista, kuten säilöntäaineista ja lisäaineista. Viljelyssä ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita.

Kaikki hampputuotteemme on valmistettu Finola-hamppulaadusta, jolla on erinomaiset ravintoarvot. Ne sisältävät lähes kaikki ihmisen tarvitsemia ravintoaineita optimaalisessa suhteessa: rasvahappoja Omega-3-6-9 (ml. "super-rasvahapot" GLA ja SDA), helposti sulavia proteiineja ja välttämättömiä aminohappoja, mineraaleja, vitamiineja sekä ravintokuituja.

Tuotteemme sopivat gluteenittomaan, vegaaniseen ja raakaruokavalioon.