Heidi Seppälä

Jaan lempeyttä, rakkautta, inspiraatiota ja ihanaa energiaa yhteiseen universumiimme


Kuva │ Profiili

Syntynyt 1984

Oman sisäisen totuuden puhuja ja rohkaisija, arjen tärkeyden ja kiitollisuuden sanansaattaja. Liikunnanohjaaja, valmentaja, yrittäjä sekä rakkauden ja lempeyden maailman muuttaja.

Yrittäjä │ Vaikuttaja │ Liikunnanohjaaja │ Valmentaja 

Energiahoito-opiskelija

#LempeydenVoima

Intro │ Tausta

Olen innokas, rakastava, herkkä ja inspiroitunut itsensä kehittäjä. Iso intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ja liikkumisen kauneus ja oman kehon uniikkius. Löytää sisäinen rauha, huikea omaa voima sekä oppia rakastamaan ja hyväksymään itseänsä täysin. Omalla empatialla, lämmöllä ja positiivisuudella kannustan ja rohkaisen ihmisiä olemaan ihana oma itsensä. Sinä nimittäin saat ihan itse valita millaisena näet itsesi. Sinulla on lupa tuntea oma loistokkuutesi. Meidän jokaisen yksi elämän tehtävä on löytää oma sisäinen kauneutemme ja olla juuri sinä. Muuten maailmalta jää puuttumaan juuri sinunkaltaisesi ihminen. Universumi on luonut meitä jokaista vain yhden. Näytä maailmalle minkälainen todellisuudessa olet. Olet ainoa sinä joka täällä on ja tulee koskaan olemaan ja se on huikea rikkaus.

Olen itse ennen elänyt elämääni enemmänkin selviytymällä, tiedostamattani tätä. Ensimmäiset 27 vuotta elämästäni oli enemmän ja vähemmän selviytymistä. Kunnes ihana universumi tuli kunnolla auttamaan minua, kun yritin puskea väkisin asioita ilman luottoa elämään ja ilman luottoa flowhun. Masennuin pahasti eli rakas universumi pysäytti minun elämän auttaakseen minua. Vuonna 2011 alkoi siis minun matka kohti itseni löytämistä, henkistä kasvua ja omannäköisen elämän todellista löytämistä! Silloiselle ehkä vähän turhankin sinnikkäälle itselleni ei masennus kuitenkaan tarpeeksi pysäyttänyt, niin tarvittiin kovempia keinoja. 2014 sain tapaturmassa aivovamman. Se oli elämäni ehdottomasti raskain, mutta samalla parhain asia mitä elämässäni on tapahtunut. Sairastuminen opetti minua parhaiten kun mikään koskaan ennen ja sen avulla oivalsin mistä elämässä on oikeasti kyse - omannäköisen elämän etsimistä ja elämistä! Tapahtuma oli elämäni iso käännekohta, jolloin kaikki asiat kyseenalaistettiin. Enää mikään elämässä ei ollut itsestään selvyys ja minua koeteltiin monin eri tavoin. Muutaman ensimmäisen vuoden taisteluiden jälkeen saatiin selville mikä kehossani on hätänä ja jäin pidemmälle sairaslomalle. Olin lähes neljä vuotta pois työelämästä toipumismatkalla ja etsimässä itseäni.

Etsin itse keinot millä paransin itseni ja löysinkin erittäin hyvät kuntoutusmenetelmät, millä kuntoutin itse itseni terveeksi. Aivovamma usein myönnetään parantumattomaksi sairaudeksi, mutta minä olen yksi esimerkki, kuinka kaikki on mahdollista kun vaan uskoo paranemiseen! Minä uskon, että meillä jokaisella on voima parantaa itse itsemme ja se on yksi ihana elämän tehtäväni opettaa muille.

Tiedän, että jokaisessa meissä on parantaja, koska kehomme on todellisuudessa luotu siihen. Omalla tarinallani haluan luoda jokaiselle toivoa, että kaikki on mahdollista, sanottiin sinulle mitä tahansa. Tiedämme, että pikku haavan keho useimmiten parantaa itse. Uskomaton elimistömme on kuitenkin luotu parantamaan isompiakin haasteita, kun sille vaan antaa oikeanlaiset välineet siihen. Minä uskon, että mikään vaiva ja sairaus ei kuulu elämään. Ne ovat kehon hieno tapa kertoa, että keho ja mieli eivät ole tasapainossa. Olen itse kokenut kuinka itse pystymme parantamaan ja valitettavasti myös sairastuttamaan itsemme.

Iso osa minun paranemisesta oli purkaa epäsuotuisia uskomuksia ja korvata ne hyvillä uskomuksilla. Toinen iso osa oli päivittäin visualisoida mitä haluan elämääni ja tuntea, elää ja puhua kun ne olisi jo minulla. Aivomme ja kehomme eivät tiedä itse kokemuksen ja ajatuksen eroa. Kun kuvittelemme mielessämme esimerkiksi upeinta unelmien päiväämme, niin aivomme eivät tiedä elätkö jo kyseisellä hetkellä sitä päivää vai kuvitteletko vain. Ja tässä tulee paranemisen hieno salaisuus. Aivot muokkautuvat koko ajan ja itse ajatuksillamme luomme todellisuuttamme ja tulevaisuuttamme! Tämä on upeeta neuroplastisuutta.

Minun elämäni pysäytys oli suurin lahja minkä voin saada! Olen äärettömän kiitollinen, että minut pysäytettiin. Nimittäin elämäni on muuttunut aivan täysin ja tällä hetkellä elän elämää mikä on juuri omannäköistä ja sellaista mistä ennen vain haaveilin. Olen onnellisin kun koskaan ennen ja tunnen ihanaa rauhaa, rakkautta, lempeyttä ja luottamusta elämään. Elän intohimoisesti hyvinvoinnin elämää. Se on elämäntapani, jota rakastan. Rakastan hifistellä kaikkea mahdollista ja pikku hiljaa aina lisäillä uusia keinoja mitkä auttavat voimaan paremmin.

Käytyäni niin hienosti omaa kasvua, niin aikani on tullut jakaa upeata sanomaa kehon paranemisesta, neuroplastisuudesta, ajatusten ja affirmaatioiden voimasta, meditaatiosta, energiasta, itsensä rakastamisesta, oman kehon upeudestasi sekä liikunnan ja liikkeen voimasta! Lisäksi missioni on saada ihmiset näkemään arjen ihanana ja arvokkaana. Koska siitä elämämme pääosin koostuu, arjestamme.

Jos minulta kysytään apua elämän haasteisiin, niin minä sytyn aina saman tien. Ihmisten hyvinvointi on minulle niin iso sydämen asia ja on aina ollut. Omien haasteideni jälkeen sen tärkeys on korostunut vielä lisää. Minä tiedän, että pystyn auttamaan ketä vaan. Ja iso osa siitä on siksi, koska olen itse kokenut niin paljon haasteita. Omista haasteistani on tullut iso voimavarani. En haluaisi, että kukaan täällä ihanalla maapallolla kärsii, mutta tiedän kuitenkin, että kärsimys on meille ihana opettaja, jonka kautta moni muuttaa elämäntapojaan. Se onkin kärsimyksen tarkoitus ollutkin alun alkaen. Eli kärsimys ei mielestäni ole niin paha asia, mutta pahaksi se muuttuu siinä vaiheessa kun kärsimys jää päälle ja ei oivalleta, että se ei ole meitä kiusaamassa vaan päinvastoin - se on auttamassa meitä.

Tiedän ja tunnen, että kaikki on mahdollista ihan jokaiselle meistä. Vastoinkäymiset ja epämieluisat tunteet on tärkeä oivaltaa, että ne ovat upean universumimme ja kehon tapa kertoa, että nyt on aika pysähtyä ja kääntyä sisäänpäin. Ne ovat universumin tapa kertoa, että ollaan menty väärään suuntaan elämässä ja ei eletä omaa kaunista totuutta. Silloin on aika hidastaa tahtia, keskittyä itseensä ja siihen mitä sinä todella haluat elämältä, mitä sinä rakastat ja kuka sinä oikeasti olet. Ja minä haluan auttaa siinä!

Valmennuksissani opetan kokonaisvaltaista hyvinvointia, koska olemme psykofyysinen kokonaisuus. Otan siis valmennuksissani aina mukaan mielen myös, koska näen, että se on avaintekijä hyvinvoinnissa. Olen liikunnanohjaaja ammatiltani ja kehon liike, liikkuminen, liikunnan harrastaminen ja urheileminen on yksi elämäni suuri rakkaus. Omien kokemusteni myötä kuitenkin laajensin työtäni kokonaisvaltaiseen näkemykseen ja kouluttaudun jatkuvasti lisää. Rakastan oppia uutta. Olen käynyt monia koulutuksia mm. Personal Trainer - koulutus, Toiminnallinen Myofascia - koulutus ja ravinnosta muutamia lyhyitä koulutuksia. Liikunta lajien koulutuksia olen käynyt myös laidasta laitaan ja valmentanut ja ohjannut todella monipuolisesti eri lajeja mm.salibandyä, uintia, telinevoimistelua, painonnosto liikkeitä, tanssia, ryhmäliikuntaa, kahvakuulaa, raskaampaa ja rauhallisempaa treeniä, kehonhuoltoa, joogaa ja meditaatiota. Lisäksi olen käynyt valmennuksia liittyen tunteisiin, uskomuksiin, unelmiin ja yleisesti siihen miten mieli toimii. Uutena huikeana inspiraation kohteena minulla on energiahoidot. Itse olen saanut niistä niin suuren avun, niin päätin lähteä kouluttautumaan energiahoitajaksi ja sitä teen tällä hetkellä työni ohella.

Valmennuksissani korostan sitä, että jokainen tietää miksi teemme mitäkin asiaa, koska kun tiedämme miksi, niin motivaatiomme on aivan eri. Oma motivaatio ja tahto ovat avain asemassa oman hyvinvoinnin parantamisessa. Lisäksi puhun paljon itsensä rakastamisesta, hyväksymisestä ja lempedestä. Haluan, että juuri sinä löydät omat intohimosi, unelmasi, omanlaisen omannäköisen elämän ja että maailmasta poistuisi käsitys "mitä muut ihmiset ajattelee", koska jos elää miettimällä mitä muut ajattelee, niin ei koskaan tule elämään täysin omannäköistä elämää ja se vaikuttaa suoraan kuinka onnellinen olet.

Haluan omalla tarinallani kannustaa jokaista siihen, että mitä tahansa on elämässä käynyt tai kuinka haastavaa onkaan ehkä tällä hetkellä, niin jokainen hetki ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus! Kelkka voi kääntyä millon tahansa kohti valoa, jos vaan itse maltamme pysähtyä. Tärkeää on oivaltaa oman suhtautumistavan merkitys elämään, itseesi, muihin ja tekemisiin. Jokaisella ihmisellä täällä maapallolla on samanlainen mahdollisuus manifestoida, saada haluamansa elämä. Me tarvitsemme omiin ajatuksiimme itse myötätuntoa, lempeyttä ja rakkautta. Me kaikki luomme itse oman tulevaisuutemme! Luota, että sinussa on kaikki sisäinen voima mitä tarvitset ja sinä olet jo riittävä, olet jo tarpeeksi, olet itse rakkaus.

Minä olen vielä matkalla ja joka päivä harjoittelen olemaan oma uniikki itseni. Harjoittelu jatkuu varmasti koko ihanan elämäni. Olemme kaikki matkalla omassa vaiheessa matkaamme. Emme koskaan kukaan ole valmiita ja näin se kuuluukin mennä. Se tekee elämästä jatkuvaa opettelua mikä on hienoa!

Ole rohkeasti juuri sitä mitä olet ja rakasta itseäsi ja kehoasi eniten, niin elämäsi muuttuu.

"The greatest act of courage is to be and own all that you are. Without apology. Without excuses and without any masks to cover the truth of who you truly are" - Deppie Ford

Intohimo  Harrastukset

Ihmisten auttaminen ja valmentaminen

Urheilu ja liikunta (mm. salibandy, tanssi, kuntosalilla toiminnallinen treenaus, luonnossa kävely ja jooga)

Henkisyys, luonnonmukaisuus, meditointi, affirmaatioit, musiikki positiivisilla sanoilla, unelmointi, luonto, sauna, enkelit, chakrat, funktionaalinen ravinto, yrtit, villiyrtit, raakakakut, hifistely, biohackerointi

Hyvinvointi podcastit, webinaarit, summitit, seminaarit, messut ja tapahtumat

Uuden luominen, itse tekeminen, askartelu, tuunaus

Samanhenkiset ihmiset, ystävät, avomies ja kissa. Ihanat filosofiset keskustelut, hyvinvoinnista puhuminen, hyvinvointiin panostaminen, rehellisyys, ihmisen aitous.

Saada maailmasta meille kaikille parempi paikka, missä pidetään yhtä ja on paljon rakkautta ja lempeyttä

Palvelut

Personal Training

Lempeyttä mieleen ja kehoon (mielen valmennus)

Body Mind Energy Balancing Method (energiahoito)

Ota yhteyttä │ +358505916320 │ info@mydvg.eu