HICCS | Sisällöntuotanto

Uudista ilmeesi

Digimaailman toteutus on nykyajan ja tulevaisuuden käyntikortti

Sisällöntuotannon tärkeyttä ei voi painottaa riittävästi, mutta mitä osa-alueita sisällöntuotantoon kuuluu? Meidän kirjoissa sisällöntuotantoon kuuluu kaikki asiat, jonka kautta viestitään ja jaetaan informaatiota. Sisällöntuotannolla on myös monta ulottuvuutta, se mitä näemme, se mitä kuulemme ja se minkä tunnemme. Meiltä löydät kokonaisvaltaista näkemystä sisällöntuotantoon kansavälisellä perspektiivillä.


Käännöspalvelu on myös tärkeä tukipalikka, koska kirjoitusten tarkastuttaminen ja laadukaat käännökset ovat isossa osassa mitä tulee yritysten digitaaliseen käyntikorttiin, joka siis on se mielikuva joka kuluttajalle, asiakkaalle tai yhteistyökumppanille jää toiminnasta, tuotteista, palveluista, arvoista ym.

Muut tärkeät sisällöntuotantopalvelut ovat nettisivujen rakentaminen ja ylläpito, DIGI markkinoinnin ja SOME kanavien optimointi, visuaalisen ilmeen kehitys, videoiden ja esim. podcastien luominen sekä tietenkin sisällöntuotantovalmennukset ja -koulutukset.


Tiedustelut, ratkaisut, pyydä tarjous │ +358407263558 │ info@mydvg.eu

Visuaalinen Studio 60min

Haluatko tuoda särmää visuaaliseen ilmeeseen, luoda videoita ja podcasteja tai yleensä etsiä uutta inspiraatiota visuaalisen ilmeen kehitykselle valmennuksen kautta, niin ole yhteydessä. Teemme visuaalista kehitystä tavalla, jossa pyritään luomaan vaikuttavia kokonaisuuksia mahdollisimman pienillä kuluilla tai asiakkaan määrittelemän laatukriteerin mukaisesti. Voimme myös auttaa esittelemään tuotteita tai järjestää haastatteluja, joita voi käyttää osana omaa markkinointia.

39,00 €

    Käännöspalvelu 120min

    Monipuolinen käännöspalvelu (1500-2000 kirjainta per 2 tuntia) pieniin ja suurin töihin, meillä on kokemusta koulutusten, nettisivujen, tuotteiden, palveluiden, kirjoitusten sekä esimerkiksi asiakirjojen käännöksistä eri kielille. Määrittele siis meille tarpeesi ja voimme myös tuoda teksteihin tarvittaessa luovuutta, jotta se olisi myyvempi. Tekstin oikoluku sisältyy hintaan. Kaikki kääntäjät kääntävät tekstejä äidinkielellään. Pyydä vapaamuotoinen tarjous info@mydvg.eu  tai soita +358407263558.

    49,00 €