HICCS | Urakehitys

Henkilöstön kokonaisvaltainen kehitys

Luovat ratkaisut urakehitykseen ja henkiseen kasvuun

HICCS-ORBIT on yksityishenkilöille ja yrityksille suunnattu urakehitysohjelma. Valmennukset mahdollistavat rakentavan muutoksen ja luovat tukevan pohjan kestävälle urakehitykselle. Vuonna 2014 kehitetty ORBIT 6-20-Revolution pehmeän taidon kartoitus on oiva työkalu niin yksityishenkilöille kuin yritysten henkilöstöhallintoon tunnistamaan vahvuuksia ja heikkouksia kompetenssi profiloinnin kautta, ja työkalua suositellaan juuri siitä syystä tukemaan kehityskeskusteluja. On hyvä huomata, että pehmeällä taidolla on nykyään erityisen painava rooli sekä urakehityksessä että rekrytoinnissa, mikä on hyvä muistaa.


Tiedustelut, valmennus, pyydä tarjous | +358407263558 | info@mydvg.eu

Uramuutos Valmennus 60min

Onko sinulla edessä suunniteltu tai odottamaton uramuutos? Me voimme auttaa muutoksen hallinnassa ja siihen sopeutumisessa, tarpeen mukaan myös YT- ja työsuhteen lopettamista koskevissa asioissa. Pyrimme luomaan kaikki mahdollisuudet ja avaamaan tarvittavia ovia, jotta etsimäsi uramuutos tapahtuisi mahdollisimman saumattomasti.

29,00 €

  Pehmeä Taito Valmennus 60min

  Pehmeä taito on nykyään yksi tärkeimmistä kompetenssi- ja soveltuvuus mittareista yritysmaailmassa. Me autamme ymmärtämään paremmin ja kehittämään omaa pehmeää taitoa suuntaan, joka tukee omaa urakehitystä sekä tarpeen tulleen optimoi profiilisi vastaamaan tietyn alan tarpeita ja odotuksia.

  39,00 €

   Awareness Coaching 60min

   Tuntuuko koskaan siltä, että haluaisit olla lähemmässä yhteydessä maailmaan ja ymmärtää sitä paremmin? Meidän tietoisuus valmennus on suunniteltu juuri tämäntyyppisiä kysymyksiä varten, ja erityisesti laajempien käsitteiden ymmärtämiseen ja käsittelemiseen. Tietoisuus on itsemme ja ympäristömme syvempää ymmärtämistä, kaikki lähtee sisältä, omasta itsestä, ja sitä pyrimme avaamaan. Ideana on löytää tasapainoa elämään ja yhdistää mieli, keho ja sielu. Lähestymme tietoisuutta hyvin maltillisesti, sen ei tarvitse olla eikä se ole mikään ylitsepääsemätön tai pelottava asia. Maailma on ihmeellinen paikka, täynnä hienoja asioita ja tietoisuuden kasvattamisen kautta voidaan nauttia täysin siemauksin siitä mitä maailma meille tarjoaa.

   39,00 €

    HICCS-ORBIT 6-20-Revolution pehmeä taito kartoitus

    Luo itsellesi tukeva jatkuvan kehityksen alusta. ORBIT on itsensä kehittämisen sekä tietoisuuden ja henkisen kasvun ohjelma, joka perustuu 6-20 Revolution kompetenssimalliin (kehittäjä Niklas Christides, 2014). ORBIT-työkalun avulla kartoitetaan omaa kompetenssikehitystä, erityisesti keskittyen pehmeisiin arvoihin, joilla on nykyään erityisen painava rooli sekä urakehityksessä että rekrytoinissa.