HICCS | Valmennus | Tuki

Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Ratkaisut, Tietoisuus

Uuden ajan tehostetun oppimisen, tiedon, innovaation, jatkuvan kehityksen ja tukevan muutoksen koti. Palvelutarjonta on kohdennettu yksityisille ihmisille, yrityksille sekä julkiselle sektorille. HICCS on myös erittäin aktiivinen ja innovatiivinen henkilöstö- ja resursointiratkaisujen erikoisasiantuntija, johon kuuluvat lisäksi hekilökohtaisen tason urakehitys ja ryhmävalmennukset.

Tiedustelut Valmennukset  Ratkaisut  Pyydä tarjous  info@mydvg.eu │ +358407263558

Johtamistaito valmennus 60min

Haluaisitko parantaa henkilökohtaista johtamistaitoasi ja työn laatua tai edistää oman tiimin johtamista? Siinä tapauksessa kannattaa puhua meille. Olemme johtamistaidon ja karisman kehittämisen asiantuntijoita ja pyrimme inspiroimaan uuden sukupolven Future-Fit johtamistaitoa.

35,00 €

  Strategia valmennus 60min

  Paranna projektinhallintaa tai lisää strategiaan ja suunnittelun tarkkuutta ja särmää. Riippumatta siitä, ovatko hankkeet kriisissä tai uudistusten tarpeessa, voimme auttaa tuoamaan tehokkuutta ja tasapainoa sekä ketteriä menetelmiä toimintaan.

  35,00 €

   Uramuutos valmennus 60min

   Onko sinulla edessä suunniteltu tai odottamaton uramuutos? Me voimme auttaa muutoksen hallinnassa ja siihen sopeutumisessa, tarpeen mukaan myös YT- ja työsuhteen lopettamista koskevissa asioissa. Pyrimme luomaan kaikki mahdollisuudet ja avaamaan tarvittavia ovia, jotta etsimäsi uramuutos tapahtuisi mahdollisimman saumattomasti.

   29,00 €

    Pehmeä taito valmennus 60min

    Pehmeä taito on nykyään yksi tärkeimmistä kompetenssi- ja sopivuusmittareista yritysmaailmassa. Me autamme ymmärtämään paremmin ja kehittämään omaa pehmeää taitoa suuntaan, joka tukee omaa urakehitystä sekä tarpeen tulleen optimoi profiilisi vastaamaan tietyn alan tarpeita ja odotuksia. Pehmeän taidon kehityksessä suostittelemme lisäksi HICCS-ORBIT ohjelmaan tutustumista, jolloin saat myös käyttöösi 6-20 Revolution pehmeän taidon kartoitustyökalun.

    35,00 €

     Myynti valmennus 60min

     Onko ongelmia myynnin, tuottavuuden ja muuttuvien markkinaolosuhteiden kanssa? Voimme ohjata ja tarjota näkökulmia siihen, miten voit optimoida myyntikanavasi, rakentaa vahva myyntitiimi sekä muuttaa omaa toimintaa tavalla, joka edistää myyntiä ja luo paremmat puitteet tuottavuudelle ja jatkuvalle kehitykselle.

     35,00 €

      Rohkeus valmennus 60min

      Rohkeus ei ole itsestään selvä asia ja kun paineet kasvavat yhteiskunnassa niin rohkeutta koetellaan monella tasolla. Tämä valmennus keskittyy omantunnon vahvistamiseen, ihmisten ja haasteiden kohtaamiseen sekä antaa valmiuksia olemaan rohkeasti oma itsensä.  Valmennuksessa voidaan myös tarpeen tullen käsitellä pelkoja ja erillaisia epävarmuustekijöitä elämässä.  

      35,00 €

       Nuorten valmennus 60min

       Valmennus nuorille alle 26-vuotiaille, jonka päämääränä on tukea ja auttaa luomaan selkeyttä omista heikkouksista, vahvuuksista, kompetensseistä ja kyvyistä. Valmennus valmistelee nuoren kohtaamaan elämän haasteita sekä löytämään oma polku menestykseen ja onneen. Valmennuksessa voidaan myös keskittyä käytännön asioden selkeyttämiseen, kuten verkostoitumiseen, koulutuksen optimointiin, työnhakuun, elämänlaatuun tai vaikka siihen miten luoda itsestään ammattitaitoinen kuva työympäristössä.  Nuoret ovat meidän tulevaisuus ja meillä kaikilla on vastuu jakaa omaa osaamisemme ja opimme eteenpäin.

       15,00 €

        Räätälöity valmennus 120min

        Haluatko itse määritellä tarpeesi ja tilata valmennuksen esim. työntekijälle tai pienelle tiimille niin voimme räätälöidä valmennuksen eri tarpeiden mukaan. Voimme esim. keskittyä tiettyihin taitoihin ja kompetenssehin, eri toimita-alueisiin tai aloihin ym. Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön info@mydvg.eu  jossa ilmoitat meille minkälaista valmennuspakettia tarvitset ja ehdotamme osaamisen puitteissa sopivaa ratkaisua.

        89,00 €

         Valmentajatiimi

         Visionääri, puhuja, kouluttaja, valmentaja, muutosjohtaja, syvä- ja tulevaisuuden johtamisen erikoisosaaja, strategia ja riskienhallinta sekä intohimoinen ketterän liiketoiminnan ja agile käytäntöjen edistäjä.

         Niklas Christides

         Change and Growth Champion

         +358407263558 

         Kansainvälinen yhteistyö, jakeluketjujen kehitys ja tehostaminen, tuotekehitys, sisäinen ja ulkoinen kommunikaatio, kulttuuriarvot, eettisyys, työvoiman ja nuorten koulutus sekä johtamistaito.

         Rocco Parisi

         International Relations and Trade

         +385958780028 

         Etsitkö lisävirtaa yrittämiseen

         Kansainvälinen yritys-, valmennus- ja urakehitystiimimme on sitoutunut tuomaan sinulle aina optimoidut palvelut ja ratkaisut. Osta valmis tai räätälöity valmennus, koulutus tai etäopetus, sinä nimeät aiheen, me pyrimme tuomaan optimoidun ratkaisun. Mikä parasta, meillä on maltillinen hinnoittelu kansainvälisten standardien mukaan.

         Tutustu lähemmin meidän arvomaailmaan ja organisaatioon