HICCS | Valmennus

Yksilö-, tiimi- ja yrityskehitys  

Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Ratkaisut, Tietoisuus

Uuden ajan tehostetun oppimisen, tiedon, innovaation, jatkuvan kehityksen ja tukevan muutoksen koti. Palvelutarjonta on kohdennettu yksityisille ihmisille, yrityksille sekä julkiselle sektorille. HICCS on myös erittäin aktiivinen ja innovatiivinen henkilöstö- ja resursointiratkaisujen erikoisasiantuntija, johon kuuluvat lisäksi hekilökohtaisen tason urakehitys ja ryhmävalmennukset.

Johtamistaito Valmennus 60min

Tahtoisitko parantaa henkilökohtaista johtamistaitoa ja työn laatua tai edistää omaa tiimin johtamista? Siinä tapauksessa kannattaa puhua meille. Olemme johtamistaidon ja karisman kehittämisen asiantuntijoita ja pyrimme inspiroimaan uuden sukupolven Future-Fit johtamistaitoa.

49,00 €

  Strategia Valmennus 60min

  Paranna projektinhallintaa tai lisää strategiaan ja suunnittelun tarkkuutta ja särmää. Riippumatta siitä, ovatko hankkeet kriisissä tai uudistusten tarpeessa, voimme auttaa tuomaan tehokkuutta ja tasapainoa sekä ketteriä menetelmiä toimintaan.

  49,00 €

   Awareness Coaching 60min

   Tuntuuko koskaan siltä, että haluaisit olla lähemmässä yhteydessä maailmaan ja ymmärtää sitä paremmin? Meidän tietoisuus valmennus on suunniteltu juuri tämäntyyppisiä kysymyksiä varten, ja erityisesti laajempien käsitteiden ymmärtämiseen ja käsittelemiseen. Tietoisuus on itsemme ja ympäristömme syvempää ymmärtämistä, kaikki lähtee sisältä, omasta itsestä, ja sitä pyrimme avaamaan. Ideana on löytää tasapainoa elämään ja yhdistää mieli, keho ja sielu. Lähestymme tietoisuutta hyvin maltillisesti, sen ei tarvitse olla eikä se ole mikään ylitsepääsemätön tai pelottava asia. Maailma on ihmeellinen paikka, täynnä hienoja asioita ja tietoisuuden kasvattamisen kautta voidaan nauttia täysin siemauksin siitä mitä maailma meille tarjoaa.

   39,00 €

    Uramuutos Valmennus 60min

    Onko sinulla edessä suunniteltu tai odottamaton uramuutos? Me voimme auttaa muutoksen hallinnassa ja siihen sopeutumisessa, tarpeen mukaan myös YT- ja työsuhteen lopettamista koskevissa asioissa. Pyrimme luomaan kaikki mahdollisuudet ja avaamaan tarvittavia ovia, jotta etsimäsi uramuutos tapahtuisi mahdollisimman saumattomasti.

    29,00 €

     Pehmeä Taito Valmennus 60min

     Pehmeä taito on nykyään yksi tärkeimmistä kompetenssi- ja soveltuvuus mittareista yritysmaailmassa. Me autamme ymmärtämään paremmin ja kehittämään omaa pehmeää taitoa suuntaan, joka tukee omaa urakehitystä sekä tarpeen tulleen optimoi profiilisi vastaamaan tietyn alan tarpeita ja odotuksia.

     39,00 €

      Rohkeus Valmennus 60min

      Rohkeus ei ole mikään itsestään selvä asia ja kun paineet kasvavat yhteiskunnassa niin rohkeutta koetellaan monella tasolla. Tämä valmennus keskittyy omantunnon vahvistamiseen, ihmisten ja haasteiden kohtaamiseen sekä antaa valmiuksia olemaan rohkeasti oma itsensä. Valmennuksessa voidaan myös tarpeen tullen käsitellä pelkoja ja erilaisia epävarmuustekijöitä elämässä.

      39,00 €

       Myynti Valmennus 60min

       Onko ongelmia myynnin, tuottavuuden ja muuttuvien markkinaolosuhteiden kanssa? Voimme ohjata ja tarjota näkökulmia siihen, miten voi optimoida myyntikanavat, rakentaa vahva myyntitiimi sekä muuttaa omaa toimintaa tavalla, joka edistää myyntiä orgaanisesti ja luo siten paremmat puitteet tuottavuudelle ja jatkuvalle kehitykselle.

       39,00 €

        Nuorten Valmennus 60min

        Valmennus nuorille alle 26-vuotiaille, jonka päämääränä on tukea ja auttaa luomaan selkeyttä omista heikkouksista, vahvuuksista, kompetensseista ja kyvyistä. Valmennus valmistelee nuoren kohtaamaan elämän haasteita sekä löytämään oma polku menestykseen ja onneen. Valmennuksessa voidaan myös keskittyä käytännön asioden selkeyttämiseen, kuten verkostoituminen, koulutuksen optimointi, työnhaku, elämänlaadun edistäminen tai vaikka siihen miten luoda itsestään ammattitaitoinen kuva työympäristössä. Nuoret ovat meidän tulevaisuus ja kaikilla aikuisilla on mielestämme vastuu pyrkiä jakamaan omaa osaamistaan ja oppeja eteenpäin.

        19,00 €

         Räätälöity Valmennus 60min

         Haluatko itse määritellä tarpeesi ja tilata valmennuksen tai luoda kehitysprojekti esim. työntekijälle tai pienelle tiimille niin voimme räätälöidä valmennuksen eri tarpeiden mukaan. Voimme esim. keskittyä tiettyihin taitoihin ja kompetensseihin, eri toimialueisiin tai aloihin, tiimin dynamiikan kehittämiseen ym. Jos pyrit toteuttamaan laajempaa kokonaisuutta tai haluat yhdistää eri palvelujen osia ja etsit täsmäratkaisuja siihen tai ihan yleisesti projektihallinnan tehostamista ja tukea, ole yhteydessä. Ilmainen valmennus- tai projektitarpeen kartoitus kuuluu tietenkin asiaan. Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön info@mydvg.eu  jossa ilmoitat meille minkälaista valmennus pakettia tarvitset ja ehdotamme osaamisen puitteissa sopivaa ratkaisua.

         49,00 €

          Etsitkö lisävirtaa yrittämiseen

          Kansainvälinen yritys-, valmennus- ja urakehitystiimimme on sitoutunut tuomaan sinulle aina optimoidut palvelut ja ratkaisut. Osta valmis tai räätälöity valmennus, koulutus tai etäopetus, sinä nimeät aiheen, me pyrimme tuomaan optimoidun ratkaisun. Mikä parasta, meillä on maltillinen hinnoittelu kansainvälisten standardien mukaan.

          Tutustu lähemmin meidän arvomaailmaan ja organisaatioon