HICCSGLOBAL

Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus

Uuden ajan tehostetun oppimisen, tiedon, innovaation, jatkuvan kehityksen ja tukevan muutoksen koti. Palvelutarjonta on kohdennettu sekä yksityiselle että julkisille sektorille. HICCS on myös erittäin aktiivinen ja innovatiivinen henkilöstö- ja resurssi-ratkaisujen erikoistuntija, johon kuuluvat lisäksi hekilökohtaisella tasolla ura-kehitys valmennukset ja ryhmät.

#PowerThroughAwareness

Tilaukset + Asiakaspalvelu > +358442304900 / info@mydvg.eu 

Tiimi / Team

Pieniä tekoja, suuria askeleita

Kansainvälinen business- ja urakehitys asiantuntijatiimi on sitoutunut tuomaan sinulle aina optimoidut palvelut ja ratkaisut. Osta valmis tai räätälöity valmennus, koulutus, etäopetus, johtamisen tai projektihallinnan tuki, pehmeän taidon ja tietoisuuden kehitys tuki, strategiamuotoilu, toimitusketjun kehitys... sinä nimeät aiheen me tuomme optimoidun ratkaisun. Mikä parasta, meillä on maltillinen ja asianmukainen hinnoittelu kansainvälisten standardien mukaan.

Vuokraa Ratkaisu / Hyr En Lösning

Tehokas, helppo, luotettava ulkoistaminen

Erittäin vaikeat ajat on meillä globaalisti edessä ja siitä syystä pyrimme tuomaan markkinoille ratkaisun, jolla yhtiöt voivat vähentää henkilöstöön liittyviä tuotannollisia- ja tehokkuus-paineita. HICCS tarjoaa erikois-osaamista eri alueilla, joko vuokra tai projekti-mielessä, tällä tavalla asiakas voi vähentää kiinteän henkilökunnan määrää ja palkata erikoisosaamista aina kun siihen on tarve.

EVOLVE E-Learning

Oppiminen, kehitys, tietoisuus

Tuomme sinulle uuden ajan E-learning oppimisohjelman ja konseptin, poistetaan tylsät puhujat. Me uskomme että karisma ja käytännönläheisyys ovat keskeisiä asiota tehokkaan oppimisen saavuttamiseksi. Kansainväliset puhujat / kouluttajat on valittu huolellisesti, pyrimme valitsemaan ihmisiä joilla on kyky innostaa. Interaktiiviset E-paneelit ja E-haastattelut tarjoavat eri näkökulman aiheille rakentavan vuoropuhelun kautta.

Itsensä Kehittäminen / Personlig Utväckling

Luo itsellesi jatkuvan kehityksen alusta

ORBIT on itsensä kehittämisen, sekä tietoisuuden ja henkisen kasvun ohjelma, joka perustuu 6-20 Revolution kompetenssimalliin (kehittäjä Niklas Christides, 2014). ORBIT Työkalun avulla kartoitetaan omaa kompetenssikehitystä, erityisesti keskittyen pehmeisiin arvoihin, joilla on nykyään erityisen painava rooli sekä ura-kehityksessä että rekrytoinissa.


Uuden Ajan Yritysmalli / Framtidens Företagsmodel

Kulje muutoksen kanssa ja pysy edellä

Tulevaisuus vaatii asioiden ja toimintatapojen kehitystä ja optimointia. Fusion-Ops on yritysmaailman ja sen toiminnan tulevaisuuden tehokkuusalusta ja teoria, sen kautta voidaan rikkoa ja poistaa tarpeettomat yhtiöhierarkiat, epä-käytännölliset ja / tai vanhentuneet johtoroolit ja tehtävät, sekä siirtää enemmän toiminta-valmiuden alueita kohti tekoälyä ja automaatiota. Menestykseen on nykyään vain yksi tie, suursiivous ja sitä ei kannata jäädä odottamaan.

Social Media

HICCS (@hiccsglobal) * Instagram photos and videos

899 Followers, 166 Following, 262 Posts - See Instagram photos and videos from HICCS (@hiccsglobal)