HICCS

Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Ratkaisut, Tietoisuus

Uuden ajan tehostetun oppimisen, tiedon, innovaation, jatkuvan kehityksen ja tukevan muutoksen koti. Palvelutarjonta on kohdennettu yksityisille ihmisille, yrityksille sekä julkiselle sektorille. HICCS on myös erittäin aktiivinen ja innovatiivinen henkilöstö- ja resursointiratkaisujen erikoisasiantuntija, johon kuuluvat lisäksi hekilökohtaisen tason urakehitys ja ryhmävalmennukset.

Tiedustelut | Yhteistyö | Pyydä tarjous > +358407263558 | info@mydvg.eu


Valmentajat

Visionääri, puhuja, muutosjohtaja, syvä- ja tulevaisuuden johtamisen erikoisosaaja, riskienhallinta, sekä intohimoinen ketterän liiketoiminnan ja agile käytäntöjen edistäjä.

Niklas Christides

+358407263558

Change and Growth Champion

Kansainvälinen yhteistyö, jakeluketjujen kehitys ja tehostaminen, tuotekehitys, sisäinen ja ulkoinen kommunikaatio, kulttuuriarvot, eettisyys, työvoiman koulutus ja johtaminen  

Rocco Parisi

+385958780028

International Relations and Trade

Kirjailija, tietoisuus-, elämäntapa-, henkinen valmius ja paineenhallinta-, pehmeä taito ja urakehitysvalmennus, yritys- ja elämäntapatapahtumajärjestäjä. Sisällöntuotanto ja verkostoituminen.

Mira Juntunen

+358405538985

Awareness and People Expert


BeTheChange Kirjoitukset

Valmentajat │ Tränare

Pieniä tekoja, suuria askeleita

Kansainvälinen business- ja urakehitys asiantuntijatiimi on sitoutunut tuomaan sinulle aina optimoidut palvelut ja ratkaisut. Osta valmis tai räätälöity valmennus, koulutus, etäopetus, johtamisen tai projektihallinnan tuki, pehmeän taidon ja tietoisuuden kehitys tuki, strategiamuotoilu, toimitusketjun kehitys... sinä nimeät aiheen me tuomme optimoidun ratkaisun. Mikä parasta, meillä on maltillinen ja asianmukainen hinnoittelu kansainvälisten standardien mukaan.

Vuokraa Ratkaisu │ Hyr En Lösning

Tehokas, helppo, luotettava ulkoistaminen

Erittäin vaikeat ajat on meillä globaalisti edessä ja siitä syystä pyrimme tuomaan markkinoille ratkaisun, jolla yhtiöt voivat vähentää henkilöstöön liittyviä tuotannollisia- ja tehokkuus-paineita. HICCS tarjoaa erikois-osaamista eri alueilla, joko vuokra tai projekti-mielessä, tällä tavalla asiakas voi vähentää kiinteän henkilökunnan määrää ja palkata erikoisosaamista aina kun siihen on tarve.

Itsensä Kehittäminen Personlig Utväckling

Luo itsellesi jatkuvan kehityksen alusta

ORBIT on itsensä kehittämisen, sekä tietoisuuden ja henkisen kasvun ohjelma, joka perustuu 6-20 Revolution kompetenssimalliin (kehittäjä Niklas Christides, 2014). ORBIT Työkalun avulla kartoitetaan omaa kompetenssikehitystä, erityisesti keskittyen pehmeisiin arvoihin, joilla on nykyään erityisen painava rooli sekä ura-kehityksessä että rekrytoinissa.


Uuden Ajan Yritysmalli │ Framtidens Företagsmodel

Kulje muutoksen kanssa ja pysy sen edellä

Tulevaisuus vaatii asioiden ja toimintatapojen kehitystä ja optimointia. Fusion-Ops on yritysmaailman ja sen toiminnan tulevaisuuden tehokkuusalusta ja teoria, sen kautta voidaan rikkoa ja poistaa tarpeettomat yhtiöhierarkiat, epä-käytännölliset ja / tai vanhentuneet johtoroolit ja tehtävät, sekä siirtää enemmän toiminta-valmiuden alueita kohti tekoälyä ja automaatiota. Menestykseen on nykyään vain yksi tie, suursiivous ja sitä ei kannata jäädä odottamaan.