HICCS | Urakehitys

Kokonaisvaltaisen ratkaisun urakehitykseen ja henkiseen kasvuun tarjoaa ORBIT-ohjelma

HICCS-ORBIT on yksityishenkilöille ja yrityksille suunnattu urakehitysohjelma. Valmennukset mahdollistavat rakentavan muutoksen ja luovat tukevan pohjan kestävälle urakehitykselle. Vuonna 2014 kehitetty 6-20-Revolution pehmeän taidon kartoitus on oiva työkalu niin yksityishenkilöille kuin yritysten henkilöstöhallintaan tunnistamaan vahvuuksia ja heikkouksia kompetenssien kautta, ja työkalua suositellaan juuri siitä syystä tukemaan kehityskeskusteluja.

On hyvä huomata, että pehmeällä taidolla on nykyään erityisen painava rooli sekä urakehityksessä että rekrytoinnissa, mikä on hyvä muistaa. Luo siis itsellesi tai yrityksellesi jatkuvan kehityksen ja henkisen kasvun alusta ORBIT-ohjelman avulla.

Tiedustelut | +358407263558

Uramuutos valmennus 60min

Onko sinulla edessä suunniteltu tai odottamaton uramuutos? Me voimme auttaa muutoksen hallinnassa ja siihen sopeutumisessa, tarpeen mukaan myös YT- ja työsuhteen lopettamista koskevissa asioissa. Pyrimme luomaan kaikki mahdollisuudet ja avaamaan tarvittavia ovia, jotta etsimäsi uramuutos tapahtuisi mahdollisimman saumattomasti.

29,00 €

  Pehmeä taito valmennus 60min

  Pehmeä taito on nykyään yksi tärkeimmistä kompetenssi- ja sopivuusmittareista yritysmaailmassa. Me autamme ymmärtämään paremmin ja kehittämään omaa pehmeää taitoa suuntaan, joka tukee omaa urakehitystä sekä tarpeen tulleen optimoi profiilisi vastaamaan tietyn alan tarpeita ja odotuksia. Pehmeän taidon kehityksessä suostittelemme lisäksi HICCS-ORBIT ohjelmaan tutustumista, jolloin saat myös käyttöösi 6-20 Revolution pehmeän taidon kartoitustyökalun.

  39,00 €

   HICCS-ORBIT 6-20-Revolution pehmeä taito kartoitus

   Luo itsellesi tukeva jatkuvan kehityksen alusta. ORBIT on itsensä kehittämisen sekä tietoisuuden ja henkisen kasvun ohjelma, joka perustuu 6-20 Revolution kompetenssimalliin (kehittäjä Niklas Christides, 2014). ORBIT-työkalun avulla kartoitetaan omaa kompetenssikehitystä, erityisesti keskittyen pehmeisiin arvoihin, joilla on nykyään erityisen painava rooli sekä urakehityksessä että rekrytoinissa.