HICCSGLOBAL

Palvelut / Tjänster
'Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus'

Uuden ajan tehostetun oppimisen, tiedon, innovaation, jatkuvan kehityksen ja tukevan muutoksen koti. Palvelutarjonta on kohdennettu sekä yksityiselle että julkisille sektorille. HICCS on myös erittäin aktiivinen ja innovatiivinen henkilöstö- ja resurssi-ratkaisujen erikoistuntija, johon kuuluvat lisäksi hekilökohtaisella tasolla ura-kehitys valmennukset ja ryhmät.


Koulutus / Utbildning

'Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus'

HICCS koulutusohjelmat on suunniteltu tukemaan hallinon ja yritystoiminnan tehostamista, sekä tuomaan työkaluja henkilöstölle jolla varjellaan toiminna tuottavuutta ja jatkuvuutta.


Vuokraa Ratkaisu / Hyr En Lösning

'Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus'

Erittäin vaikeat ajat on meillä globaalisti edessä ja siitä syystä pyrimme tuomaan markkinoille ratkaisun, jolla yhtiöt voivat vähentää henkilöstöön liittyviä tuotannollisia- ja tehokkuus-paineita. HICCS tarjoaa erikois-osaamista eri alueilla, joko vuokra tai projekti-mielessä, tällä tavalla yhtiö voi vähentää kiinteän henkilökunnan määrää ja palkata erikoisosaamista aina kun siihen on tarve.

Kokoelmat


Teknologia ja Tieto / Teknologi och Information

'Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus'

Teknologia on erittäin tärkeässä osassa nykypäivän maailmassa. Se on välttämätön asia niin yritysmaailmassa kuin ihmisten elämässä. HICCS Tech-Solutions alla rakennamme valmiita ja räätälöityjä ratkaisuja ja kaikkea sen välillä. Meillä on erittäin vankka projektisuunnittelu ja koodaus tausta, joten voimme myös luoda ideoista konkreettisia ratkaisuja ja työkaluja.


Tapahtumat / Tillställningar

'Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus'

Tuomme markkinoille uuden tavan järjestää tapahtumia, ei Suomen mallin vaan ulkomaan mallin mukaan. Unohda tylsät ja monotoniset puhujat ilman karismaa ja mitään aitoa sisältö. Meidän tapahtumat auttavat verkostoitumisessa, ja meillä on interaktiivinen paneli-pohjainen toteutus joka varmistaa että lisäarvoa luovaa asiaa on aina riittävästi. Ilta-ohjelma lisätään tiettyihin tapahtumiin.

Kokoelmat


Itsensä Kehittäminen / Personlig Utväckling

'Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus'

ORBIT on itsensä kehittämisen, sekä tietoisuuden ja henkisen kasvun ohjelma, joka perustuu 6-20 Revolution kompetenssimalliin. ORBIT Työkalun avulla kartoitetaan omaa kompetenssikehitystä, erityisesti keskittyen pehmeisiin arvoihin, joilla on nykyään rekrytoinissa paljon painavampi arvo kuin kovalla taidolla. 


Tulevaisuuden Yritysmalli / Framtidens Företagsmodel

'Oppiminen, Kehitys, Innovaatio, Tietoisuus'

Tulevaisuus vaatii asioiden ja toimintatapojen kehitystä ja optimointia. Fusion-Ops on yritysmaailman ja sen toiminnan tulevaisuuden tehokkuusalusta ja teoria, sen kautta voidaan rikkoa ja poistaa tarpeettomat yhtiöhierarkiat, epä-käytännölliset ja / tai vanhentuneet johtoroolit ja tehtävät, sekä siirtää enemmän toiminta-valmiuden alueita kohti tekoälyä ja automaatiota. Menestykseen on nykyään vain yksi tie, suursiivous ja sitä ei kannata jäädä odottamaan.

Social Media

HICCS (@hiccsglobal) * Instagram photos and videos

899 Followers, 166 Following, 262 Posts - See Instagram photos and videos from HICCS (@hiccsglobal)