NaY | Hunaja & Energia

Laadukas puhdas hunaja on parasta energiaa ja kokonaisvaltaista terveysruokaa

Meiltä saat parasta, täysin luonnollista hunajaa, jossa fruktoosi ja glukoosi ovat tasapainossa, jolloin hunaja tukee terveyttä ylläpitämällä kehon tasaista energiantuotantoa ja aineenvaihduntaa. Hunajan terveyshyödyt eivät rajoitu yskän ja kurkkukivun lievittämiseen, vaan luonnollinen ei-sokeroitu hunaja tukee elimistöä kokonaisvaltaisesti.


Hunajalaatumme eivät sisällä lisättyä sokeria, kuten markkinoilla on yleistä, valitettavasti myös pientuotannossa. Korvaa terveellisellä luomuhunajalla teollinen valkoinen ja ruskea sokeri, jotka kuormittavat kehoa ja ovat monien elintapasairauksien syy. Laadukas hunaja, joka ei sisällä lisättyä sokeria, on todellista superfoodia.

Juoksevaa luomuhunajaa on helppo käyttää ruoanlaitossa ja leivonnassa sekä lisätä teehen tai leivän päälle.

Hunajat

Kokoelmat

Muut Mehiläistuotteet

Kokoelmat

Miksi suosisit hunajaamme kotimaisen hunajan sijaan?

Suomessa liputetaan kovasti kotimaisen hunajan puolesta. Meidän hunajamme tulee kuitenkin Kroatiasta ja meillä on siihen hyvät syyt:

1) Kroatian kukintakausi on huomattavasti pidempi kuin Suomen, joten mehiläisillä on enemmän laadukasta ravintoa saatavilla.

2) Suomessa mehiläisiä ruokitaan talvella sokerivedellä, kun taas Kroatiassa yleensä mehiläisyhdyskunnan omalla hunajalla, joka on mehiläisten luonnollista talviruokaa.

3) Luonnollisimmassa muodossa hunaja on juoksevaa. Kroatiassa ja muissa maissa, missä on suotuisat olosuhteet ja vahva perinnekulttuuri, harvoin kohtaa kiteytynyttä hunajaa. Juoksevaa hunajaa on myös erittäin kätevää käyttää.

4) Valikoimassa on eri hunajalaatuja miedoista akaasia- ja kukkaishunajasta voimakkaamman makuisiin mineraalipitoisiin hunajalaatuihin, kuten metsä- ja vuoristohunaja.