Julia Pesu

Eläinten ystävä ja varjelia, tasapainon ja rakentavan sydämellisen huomisen puolesta...


Kuva │ Profiili

Syntynyt 1988

Avoin ja aito syväjohtaja. Eläinten ystävä ja puolustaja. Tasapainoon pyrkivä esimerkillä tekevä moniosaaja, valmentaja sekä puhuja.

Eläimet │ Eläin valmennus + ravinto │ Puhuja │ Johtamistaito │ Jatkuva kehitys + tehokkuus │ Tuotteistus │ Pehmeä taito + tietoisuus │ Työhyvinvointi + Uraohjaus

#Julle #JuliaPesu #BeTheChange

Intro │ Tausta

Olen aina ollut kiinnostunut tieteestä, taiteesta, musiikista ja muusta luovasta, elämää ja luontoa unohtamatta. Pienenä tyttönä opettelin tähtikuvioita, tutkin astrologiaa ja tähtitieteitä, sekä luin psykologiaa käsittelevää kirjallisuutta. Koin suurta vetoa ihmismielen mysteereihin ja erityisesti pään vammoihin ja niiden vaikutuksiin vammamekanismista riippuen. Usein jäin sivuun ikäisteni joukossa ja vietin kaiken aikani hevosten ja muiden eläinten parissa. Paras ystäväni oli vuosien ajan suomenhevonen, joka minun oli etuoikeus saada elämääni sattuman kautta.

Henkisyys, paranormaalit ilmiöt, sekä kaikki kummituksista enkeleihin, sekä erilaiset kansanperinteet, parantajat, tarut ja jumalolennot kautta maailman ovat kuuluneet suosikki aiheisiin läpi elämän oppikoulun.

Aikani hevostalouspuolella muovasi minusta tehokkaan, organisointikykyisen ja muuttujavalmiin käytännön tekijän, joten sormi ei mene suuhun edes vastarannankiiskin sattuessa kohdalle. Asiakaslähtöisyys on minulle henkilökohtainen tavoite, jota kohti pyrin kehittämään vuorovaikutustaitojani työelämässä jatkuvasti.

Valitettavasti hevosalan Tallityöt eivät kohdallani mahdollistuneet täysipäiväiseksi ammatiksi nuoruusvuosina sattuneen tapaturman vuoksi, joka vaati pitemmän kuntoutuksen selälle. Olen hyödyntänyt osaamistani vuosien varrella monipuolisesti niin myyntihevosten ratsutuksessa, maatalousmyyjänä (hevosten ja harraste-eläinten varusteet ja ruokinta), hevostarvikemyyjänä, nahkavarusteiden korjaustöissä ja ratsastuksen ohjaajana usein muun, kevyemmän työn ohessa.

Tällä hetkellä työskentelen julkisella sektorilla puhtauspalveluiden tuotantoyksikössä ihan rivimiehenä, sekä tähtään tulevaisuudessa henkilöstöjohtamiseen ja sitä kautta tietysti maailman parantamiseen siellä missä apua tarvitaan. Asiakastyytyväisyyden rinnalla intohimonani työelämässä on myös laadun käsite. Haluan kehittää, tuottaa ja optimoida laatua palvelun jokaiselle osapuolelle.

Vapaa ajalla touhuan eläinten parissa, tarkemmin omat koirat ja hevoset, sekä jatkan hyvän kierrättämistä kouluttamalla ja ohjaamalla erilaisten, yleensä kommunikointiin tai käyttäytymiseen liittyvien haasteiden parissa painivien hevosia ja ratsukoita. Sieltä olenkin oppinut paljon sanattomasta viestinnästä, tunnetason intuitioista, kuuntelemisen jalon taidon, sekä kyvyn tarvittaessa rauhoittaa tai innostaa muita omalla läsnäolollani. Kaikki tämä kulminoituu syväjohtamisen taitoihin, kykyyn asettua toisten asemaan, tarkastella kriittisesti omaa tekemistä ja kehittää omia heikkouksia vahvuuksiksi.

Lisäksi hoidan terveyttäni sekä fyysisesti että psyykkisesti harrastamalla liikuntaa monipuolisesti mm. Kuntosali, motocross ja erilaiset kamppailulajit.

Intohimo │ Harrastukset

Eläinten ja ihmisten, nuorten ja vanhojen, ohjaaminen kohti tasapainoista elämää (kehon, mielen, hengen, sielun hyvinvointi ja tasapaino...)

Monipuolinen liikunta (ratsastus, kuntosali, motocross, kamppailulajit...)

Käsityö ja luova tekeminen inspiroi.


Tieto │ Taito

Palveluliiketoiminnan koulutusohjelma, Restonomi, Puhtauspalveluiden tuottaminen

Toimitilahuoltajan perustutkinto + Laitoshuoltajan ammattitutkinto yhdistelmä

Maatalouden perustutkinto

Hevostalouden koulutusohjelma

Matkailupalvelut+ hevosharrasteohjaaja

Kuinka voin auttaa? │ +358407263558 │ info@mydvg.eu