MyLife | Käsityö & Luovuus

Luova aito tekeminen täyteen arvoonsa

Käden aito ja raaka voima, luova tekeminen sekä itsensä toteuttaminen

Käsityö, luovuus, taide, kierrätys, rakentaminen, restaurointi, ja luonnonmateriaalien kanssa tekeminen on meille intohimo. Kaikki mitä tuotetaan tähän maailmaan sydämen kautta on arvokasta koska lopputulos säteilee aitoutta. Päämääränä meillä on tuoda ihmisille ihania luomuksia yhteistyön kautta. Meille on tietenkin myös tärkeää, että emme me raha vaan luovuus edellä, joten edellytys yhteistyöhön meidän kanssa vaatii sen, että toimija on luontoa kunnioittava sekä realistinen hinnoittelun suhteen.


Aloittelevat tekijät ovat myös erittäin tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä ja jos koemme, että arvomaailmamme kohtaavat voidaan esim taide tai käsityötöitä esitellä ja myydä DVG MyLife sivustolla.

MyLife | Elämäntapatori

Luovuuden tori ja markkinapaikka

Kun etsit jotain erilaista 'out of the box' ajattelulla luotua niin löydät sen todennäköisesti, tai ainakin inspiroidut Elämäntapatorilla. Konseptin idea on, että tuodaan luova luovien ihmisten markkinapaikka nettiin, joka tukee hullun ja ihnan avoimen luovuuden virrata takaisin ja paremmin yhteiskunnassa.

Onko sinulla, jokin erikoinen tuote tai käsityötä, jota haluaisit verkkokauppaan esille ja myyntiin, ota yhtyettä niin katsotaan, jos yhteistyö olisi mahdollinen.


"Luovuus on loputonta. Luomalla teet itsestäsi aina vain luovemman."

"You can't use up creativity. The more you use, the more you have."

Maya Angelou

Tutustu myös näihin tuote-osioihin!

MyLife | Rakennusurakointi

Ystävyys on meillä toimivuuden ja laadun tae, sitä ei voi rahalla ostaa!

Teemme vain projekteja kavereiden kanssa, jos ei kiinnosta tuntea meitä ihmisinä, ei ole tarvetta olla yhteydessäkään. Tämä sanoma välitetään kaikella  rakkaudella, koska vain synergian kautta voi muodostaa aidosti kauniita asioita :)


"Start where you are. Use what you have. Do what you can."

Arthur Ashe

Tutustu lisäksi muihin MyLife palveluihin ja osiohin