RP | Kauneus & Ihonhoito

Luontaisen kauneuden koti

Ihokin ansaitsee parasta

Huolella valikoidut luonnolliset voiteet, saippuat, ihonhoito-, hiustenhoito-, spa- ja wellness-tuotteet, öljyt, sekä tee-se-itse-kosmetiikan ainesosat. Laadukas luomukosmetiikan valikoima. Laadukkaat puhtaat ainesosat ovat erittäin tärkeä asia meidän ihomme hyvinvoinnille. Liiallinen teollisen kosmetiikan käyttö kuormittaa nykypäivänä sekä naisten että miesten ihoa ja kehoa. Ajan myötä näistä kehittyy usein vakaviakin iho-ongelmia, eli kannattaa harkita miten omasta ihosta huolehtii.


Tilaukset & Tuki │ +358407263558 │ info@mydvg.eu

Ihovoiteet

Ravitseva Hamppuvoide 30ml

Hamppuvoide on luontainen erittäin monipuolinen balsami, joka suojaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Voidetta voi käyttää kerran vuorokaudessa tai aamuin illoin kasvoille, käsille tai muille ihoalueille. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito ongelmaiholle ja atooppiselle iholle.

26,50 €

  Kauneus Ainesosat

  Vuoristohunaja 450g

  Hunajan ehdotonta eliittiä. Ainutlaatuinen mineraalipitoinen vuoristohunaja Kroatian Velebit-vuorilta on tuotettu kukista ja aromaattisista yrteistä. Tämä juokseva hunaja sopii erinomaisesti ruokaan, leipomiseen, kauneudenhoitoon, tee-se-itse kosmetiikkaan ja kasvonaamioksi. Testaa myös iholle saunassa. Vuoristohunajamme on täysin luonnollinen eikä sisällä lisättyä sokeria.

  16,90 €

  Basilika 30g

  Antibakteerinen basilika on vahva ja aromikas yrtti, joka edistää vastustuskykyä ja kehon omia luonnollisia puhdistusprosesseja. Basilika on monipuolinen yrtti joka keittiöön, ruoanlaittoon ja leivontaan tai teeksi. Soveltuu myös ihonhoitoon.

  3,90 €

  Kookoshiutaleet 60g

  Kookoshiutaleet kuuluvat osaksi jokaista tasapainoista ruokavaliota, ei vain terveysvaikutusten ja kuitupitoisuuden, mutta myös makujen puolesta. Kookos sopii niin ruokaan kuin juomaan, keittoihin ja patoihin, minkä takia se on niin monipuolinen ainesosa. Muista myös, että kookos on erinomainen luontaiskosmetiikan ainesosa.

  7,90 €

  Ruusunnuput 60g

  Ruusua voi kutsua aromien lahjaksi maailmalle ja se onkin siitä syystä kehon, mielen, sydämen ja sielun herättäjä ja sytyttäjä. Tee itsellesi tai rakkaallesi kupillinen ihanaa teetä tai tuo uusi aromikas vivahde ruokaan ja leivontaan. Muista, että ruusunnuppuja voi myös käyttää kosmetiikkaan.

  14,90 €

  Maustepippuri 60g

  Maustepippuri on aromaattinen antioksidanttipommi, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia, tukee kehoa kokonaisvaltaisesti. Maustepippurin tuoksussa yhdistyvät kanelin, muskotin, neilikan, pippurin, katajanmarjan ja inkiväärin aromit, joten se sopii mainiosti niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin sekä leivontaan ja teen maustamiseen.

  7,90 €

  Ravitseva Hamppuvoide 30ml

  Hamppuvoide on luontainen erittäin monipuolinen balsami, joka suojaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Voidetta voi käyttää kerran vuorokaudessa tai aamuin illoin kasvoille, käsille tai muille ihoalueille. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito ongelmaiholle ja atooppiselle iholle.

  26,50 €

  Kukkaishunaja 450g

  Kukkaishunajaa kutsutaan tuhannen niityn hunajaksi. Tämä laadukas täysin luonnonmukainen hunaja sisältää runsaasti mineraaleja ja monenlaista siitepölyä. Erinomainen koostumus, kukkaishunaja soveltuu jokapäiväiseen käyttöön, esimerkiksi ruokaan ja teehen. Kukkaishunajamme on täysin luonnollinen eikä sisällä lisättyä sokeria.

  11,90 €

  Merisuola Hieno 600g

  Käsin korjattua raffinoimaton mineraalirikasta ja terveellistä hienoa suolaa luonnon jodilla. Tämä raffinoimaton luonnonsuola sisältää 50+ keholle tärkeää hyvin imeytyvää mineraalia, jotka vahvistavat kehoa luonnollisesti. Käytetään kaikessa ruoanlaitossa. Hieno suola sopii lisäksi hyvin sormisuolaksi.

  11,90 €

  Kamomilla 30g

  Kamomilla rauhoittaa ja rentouttaa kehoa luonnollisesti sekä tukee unen laatua. Kuivattua kamomillaa voidaan käyttää teenä tai ruoanlaitossa hienonnettuna. Lisäämällä kauramaitoa ja hunjaa kamomillateehen nostat teemaun uudelle tasolle.

  3,90 €

  Metsämarjajauhe 60g

  Maukas ja luonnollinen Royal-Blend Metsämarjajauhe tuo elinvoimaa ja energiaa kehoon. Sisältää runsaasti hyvin imeytyviä luonnon vitamiineja ja rasvahappoja marjan siemenistä. Ripaus mineraalipitoista merisuolaa marjajauhe seoksessa auttaa vitamiinien imeytymistä. Nautitaan raakana esimerkiksi jogurtin kera tai käytetään teessä, ruoanlaitossa ja leipomisessa. Sopii erityisen hyvin tomaatti pohjaisten ruokien kanssa.

  9,50 €

  Kuningatarhyytelö Propolis 250g

  Kuningatarhyytelöä, propolista, siitepölyä ja hunajaa sisältävä Api-Gold on todellinen ihmetuote, joka tasapainottaa tehokkaasti kehoa sekä edistää vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Kuningatarhyytelö sisältää B-vitamiineja, aminohappoja, proteiinia, rasvoja ja mineraaleja ja se täyttää erinomaisesti kehon ravintoaine- ja antioksidantti tarpeita. Tämä tehotuote on lisäksi erittäin riittoisa, 1/4 teelusikkaa per päivä on jo mullistanut monen asiakkaamme elämän.

  19,90 €

  Hamppuöljy 250ml

  Ykköslaadun ensimmäisen puristuksen kylmäpuristettu hamppuöljy (hampunsiemenöljy), josta saa kaikki välttämättömät Omega-3-6-9-rasvahapot täydellisessä suhteessa ja muodossa ihmiselle kehon imeytymisen kannalta. Hamppuöljy on erinomainen ihoa sisäisesti ja ulkoisesti hoitava sekä kulinaarinen öljy ruokaan ja salaatteihin. Sopii myös eläimille.

  19,90 €

  Suolankukka Mineraalit 100g

  Aitoa ja ainutlaatuista käsin korjattua erittäin mineraalirikasta ja terveellistä suolankukkaa Adrianmeren Nin-suola-altaista. Merisuola muodostuu suola-altaisiin meriveden, auringon ja tuulen vaikutuksesta. Suolankukkaa on se arvokkain kristallikiteinen kerros, joka kerätään varovasti käsin suolakerroksen pinnalta puisten lapioita muistuttavien erikoistyökalujen avulla. Se on merilevän ja mikro-organismien metabolismin tuote, joka sisältää yli 80 hyvin kehoon imeytyvää luonnonmukaista mineraalia, kuten natrium, kalium, kalsium, magnesium, jodi, fosfori, bromi, sinkki, rauta, mangaani, kupari ja pii. Suolankukka vahvistaa ja puhdistaa kehoa, tukee unen laatua, ihoa ja kauneutta sekä auttaa jaksamaan. Tätä gourmet merisuolaa käytetään sellaisenaan ja sormisuolana maustamaan ruokaa.

  11,90 €

   Kauneus Tukituotteet

   Kokoelmat