KYB | Know Your Body

Liikkuminen ja liike ovat kehon oma moottori, se pitää meidät käynnissä ja terveinä

Täyttä elämää

Liikunta ja liikkuminen edustaa elämää parhaalla tavalla koska elämä juuri on muutosta ja liikettä, joka hetki asiat siirtyvät ja kehittyvät. Liike on luonnollista vain silloin kun se on vapaata, silloin se on rajatonta ja lempeää ja tämä on mielestämme liikkeen, liikkumisen ja liikunnan salaisuus mitä tulee hyvinvointiin. Liikettä ei pidä pakottaa vaan se tulisi toteuttaa omia rajoja kunnioittaen sekä kehotietoisena.

Kun innostumme ja ryhdymme suorittamaan unohdamme usein, että tärkein ja ainoa tehtävä elämässä on kuunnella omaa sisintä ja kutsumusta egon sijaan. Suorittaminen on egoa, se on harhaa ja ajaa meitä kohti sellaista määränpäätä, joka ei todellakaan palvele meitä, koska se ei kuulu meidän sielunmatkaan.

Vapautunut liike

Kun liikumme vapaasti ilman suorittamista, paineita ja ulkoisia ärsykkeitä voimme tuntea liikkumisen todellisen voiman, miten se aktivoi meidät kokonaisuutena. Vain luopumalla peloista, harhoista ja olemalla vapaita pääsemme koskaan omaan optimi suoritukseen, jossa kehon, mielen ja sydämen tasapainoa kunnioitetaan.

On oikeasti myös väärin rikkoa itseään koska kehomme on temppeli, se on meidän sielun koti ja portti, joten sitä pitäisi aina osata kunnioittaa. Esimerkiksi urheilijat ovatkin samaisesta syystä monesti täysin väärä esimerkki meille koska he keskittyvät suoritukseen liikaa ja haluavat esimerkiksi voittaa, jolloin heiltä puuttuu kärsivällisyys ja kunnioitus kokonaisuutta kohtaan. Urheilijat rikkovat pyhiä rajoja koska kilpaileminen tekee meistä ihmisistä usein ihan liian vakavia, mikä ei ole vapautta. Kun olemme vahvasti egossa niin urheillessa taistelemme ulkoisten tekijöiden kanssa sen sijaan, että kohtaisimme itsemme ja oman tasapainoisen suorittamisen, joka kunnioittaa keho ja omaa olemusta.

Paine ja stressi

Ajan myötä paineet ja stressi kehossa kasautuvat, jos ei huolehdi itsestään ja kokonaisuudesta (elämän palikat), jolloin paikat menevät myös lopulta rikki. Liikkumisen ei siksi tulisi olla mitään kilpailua vaan ennemminkin itsensä haastamista terveiden fyysisten ja henkisten kestävyys rajojen sisällä. Jos nyt jonkun kanssa haluaa välttämättä kilpailla ja vääntää kättä niin se on aina tehtävä itsensä kanssa, mutta silloin on todella hyvä muistaa omat rajat koska pitkän päälle jos ei rajoja kunnioita, joutuu hyvinkin konkreettisesti elämään valintojensa kanssa. Kun ruoskimme itseämme ja ylitämme omat kestävyyden rajat niin joudumme ajan myötä todella kantapään kautta ymmärtämään miten se rajoittaa meidän tilaa ja olemusta.

Asiakaskokemuksia ja ratkaisuja

Tulossa!

Suositeltavat tuotteet

Api Gold Kuningatarhyytelö + Propolis │ Kehon rakennusaine > ¼ tl per päivä

Biodynaamiset luonnonhunajat │ Energiaa kehoon > 2 tl päivä
Omega-3-6-9 Hamppuöljy │ Tukea limakalvoille > 1 tl per päivä
Extra-neitsytoliiviöljy │ Limakalvoille ja ylläpitämään kehon luonnollista tasapainoa > ruoanlaittoon
Yrtit ja mausteet │ Antioksidantit hillitsemään vapaita radikaaleja > 3 tl päivä
Marjat ja hedelmät │ Vitamiinit tukemaan kehon eri toimintoja > tuoreena tai kuivana
Suolankukka │ Mineraalit tukemaan kehon eri toimintoja > ½ tl päivä