Know Your Ingredients  Elämä on valintoja

Tutustu ainesosiin, niiden terveysvaikutuksiin sekä käyttöön ruoassa ja juomassa

Know Your Ingredients on luotu auttamaan asiakkaita saamaan erilaista tietoa ainesosista, niiden vaikutuksesta kehoon sekä tietenkin niiden käytöstä. Maailma tarjoaa kaiken tarpeellisen itsehoitoon, ihmiset on vain teollisten paineiden ja valtioiden rajoitusten kautta viety pois luonnonmukaisten orgaanisten ainesosien käytöstä, jotta lääketiede voisi kasvaa ja kontrolloida ihmisten hyvinvoinnin tilaa.

Luonnollinen laadukas orgaaninen ainesosa, jonka alkuperä tunnetaan, on investointi oman kehoon ja mielenterveyteen. Siitä investoinnista kaiken lisäksi luonto vielä kiittää, se on kestävä ja eettinen valinta.

Haluamme korostaa kokonaisuuden tärkeyttä, sillä liiallinen keskittyminen täsmähoitoon on yksi yleisemmin tehdyistä virheistä. Kokonaisvaltaisesti terve keho on terveellisen ja tasapainoisen elämän lähtökohta. Monipuolinen ainesosien käyttö on oikea tapa tukea kehoa, mieltä ja sielua.

Muista aina kuunnella kehoasi ja sitä, miten se reagoi eri asioihin. Sen lisäksi, että jokaisen keho on erilainen, elämäntavoilla ja mahdollisilla stressitiloilla on myös suuri merkitys. Elämänlaatu on pitkälti omista valinnoista kiinni.

Tiedustelut ja yhteistyö | +358407263558

Emme pyri tarjoamaan mahdollisimman kattavaa ja tarkkaa tietoa ainesosista, vaan ensisijaisesti haluamme tuoda asiakkaidemme tietoon ravintorikkaita luonnon ruoka-aineita ja niiden hyötyjä. Emme kehota käyttämään tiettyä ainesosaa suurissa määrin, vaan kannustamme ottamaan mahdollisimman monia ainesosia käyttöön osaksi päivittäistä ruokavaliota.