Suolankukka

Know Your Ingredients > Suolankukka

Tärkeimmät vaikuttavat aineet ja terveysvaikutukset 

Suolankukan energiarakenne on elävin ja aktiivisin, koska se on täysin luonnollinen ja puhdistamaton. Sen rajaton vitaliteetti vapauttaa kaikki yli 80 mineraalia luonnollisessa muodossa (magnesium, sinkki, kupari, sinkki, jodi...), joita keho tarvitsee vitamiinien, entsyymien, proteiinien ym. syntetisoimiseen eli pilkkomiseen sellaiseen muotoon, että ne imeytyvät tehokkaasti kehoon. Suolankukka imee itseensä myrkkyjä kemiallisesti käsitellyistä ravintoaineista, ruoasta ja ympäristön haitallisista aineista, jotka rasittavat kehoamme. Lisäksi suolankukka puhdistaa haitallista negatiivista värähtelyä ympäristöstämme.

Käyttösuositus

Suolankukkaa käytetään raakana ruoan päälle, korkea lämpö saa aikaan reaktion suolassa, jonka kautta mineraalirakenne muuttuu ja mineraaleja häviää. Suolan ei tulisi olla yhteydessä metalliin, tämä heikentää myös mineraalikoostumusta. 10-20 suolankukkahiutaletta riittää päiväannokseksi.

Tiestikö?..

Suolankukkaa voi kerätä vain puoli tuntia aamulla auringon höyristäessä vettä merisuola-altaasta. Jotta suolankukan mineraalikoostumus ei kärsisi, keräämiseen käytetään puulapioita. 

Kirjoitus

Niklas Christides