LONG LIFE PLATFORM

Uuden ajan valmennus ja terapia palvelut

Aina laadukkasta valmennuta ja terapia tukea. Toimijat on huolella valikoitu ja heille asiakkaiden kokonaisvaltaisen terveyden tukeminen on keskeinen asia. Olemme erinomainen vaihtoehto perinteiselle psykiatriselle hoidolle ja henkiselle kehitykselle, sekä erityisesti hyvinvointi- ja ravintoneuvonnassa.

#FeelGoodEveryDay 

Tilaukset + Asiakaspalvelu > +358407263558 / info@mydvg.eu 

Terveys + Ravinto / Hälsa + Näring

Mullistavat hyvinvointi ja ravintoratkaisut

Olemme aidosti edelläkävijä hyvinvointi ja ravinto neuvonnassa ja valmennuksessa. Emme katso asioita perinteisellä yksityiskohtiin keskityvällä tavalla vaan holistisesti kokonaivaltaisena asiana. Emme ainoastaan tahdo olla ratkaisu vaan myös inspiraatio ja opettaja, joka laajentaa ihmisten käsitystä ruoasta, juomasta, kehon tasapainosta ja terveyden edistämisestä. Laadukkaan valmennuksen kautta voi auttaa kehoa ja mieltä tavalla joka edistää kokonaisuutta ja tukee positiivista ja aktiivista elämäntapamuutosta.

Mieli + Tietoisuus / Sinne + Medvetande

Tukevin askelin kohti tietoisuutta

Ideana tässä on tukea omaa tietoisuutta ja ruokkia sen kasvua, samalla autamme ihmisiä, jotka kamppailevat esim. stressin ja masennuksen kanssa. Meidän E-Valmennus-Terapia auttaa sinua näkemään maailman uusin silmin, avaamme ovia, joita et ehkä itse ole pysyneet elämässäsi avaamaan. Autamme löytämään vastauksia vaikeisiin kysymyksiin, jotka todennäköisesti häiritsevät sinun elämääsi ja sen luonnollista energiavirtaa. Autamme ihmisiä ymmärtämään keitä he todella ovat, mikä heitä aidosti motivoi elämässä ja mitä heiltä löytyy pinnan alta. Pyrimme antamaan ihmisille työkaluja siihen miten he voivat itse kehittää omaa tietoisuutta ja luoda itsestään paras positiivinen ja onnellinen versio.