Long Life Platform

Palvelut / Tjänster
'Uuden Ajan Hoito- ja Terveysratkaisut'

Aina laadukkaat hoidot, valmennukset, ja ryhmät. Toimijat on huolella valikoitu ja heille asiakkaiden kokonaisvaltaisen terveyden tukeminen on keskeisessä osassa.


Long Life Platform Hoidot
'Uuden Ajan Hoito- ja Terveysratkaisut'

Aina laadukkaat hoidot, toimijat on huolella valikoitu ja heille asiakkaiden kokonaisvaltaisen terveyden tukeminen on keskeisessä osassa. Suosittelemme kuitenkin aina keskustelemaan hoitajan kanssa ennen hoitoon tulemista, tällä tavalla voidaan varmistaa että asiakas saa nauttia parhaasta mahdollisesta kokemuksesta.


Long Life Platform Ryhmät

'Uuden Ajan Hoito- ja Terveysratkaisut'

Ryhmät ovat tulevaisuutta, tule siis mukaan rauhoittumaan tai liikkumaan. Pyrimme aina luomaan hyväksyvän ja tasapainoisen ympäristön, ja se tekee meidän järjestämistä ryhmistä eri tavalla arvokkaita, sekä kehoa ja mieltä tukevia.


Long Life Platform Valmennus
'Uuden Ajan Hoito- ja Terveysratkaisut'

Laadukkaan valmennuksen kautta voi auttaa kehoa ja mieltä tavalla joka edistää kokonaisuutta ja tukee positiivista elämäntapa-muutosta.


Long Life Platform Ryhmät

'Uuden Ajan Hoito- ja Terveysratkaisut'

Tapahtumat ovat meille tärkeitä ja niihin panostamme aktiivisesti koska uskomme että ne auttavat ihmisiä päästämään hetkeksi irti arjesta ja stressistä. Tule mukaan nauttimaan aina yhtä monipuolisesta tapahtumatarjonnasta.

Royal Healing By Roy Rolamo

Koulutettu hieroja ja terapeuttinen energiaparantaja.

Tiedustelut numerosta +358400446784

Janette Myllymaa Jooga

Kokenut joogaopettaja.

Tiedustelut numerosta: +358449722821

Niklas Christides Valmennus

Kansaivälinen tietoisuus ja elämäntapa valmentaja.

Tiedustelut numerosta: +358407263558 

UUSIMMAT KIRJOITUKSET YRITYKSEMME BLOGISSA

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Kuvaus: Kuu on maan ainoa luonnollinen kiertolainen. Se on myös maan ainoa pysyvä luonnollinen satelliitti ja suurin sateliitti siihen planeettaan ja sen kokoon nähden jota se kiertää meidän aurinkokunnassamme.

Levinneisyys: Kasvi on Keski- ja Pohjois-Euroopassa. Misteli leviää lintujen mukana, jotka syövät kasvin valkoisia marjoja.