NaY | Marjat & Hedelmät

Vitamiineja ja hivenaineita

Luonnollisesti kuivatut marjat ja hedelmät ovat aitoa superfoodia

Korkealaatuiset marjat ja hedelmät ovat olennainen osa hyvää tasapainoista ruokavaliota, mutta monet eivät tiedä, että erityisesti marjojen kannalta suurimmat hyödyt piilevät siemenissä. Siksi luonnollisesti kuivatetut ja jauhetut marjat murskatuilla siemenillä ovat sitä aitoa superfoodia. Marjajauhetta on lisäksi erittäin helppo käyttää.


Siinä missä suomalaiset marjat ovat puhtaita ja ravintorikkaita, hedelmien laadussa on kyse niiden auringon saannista ja tuoreudesta, ja on tärkeää, että ne ovat luonnollisesti kasvatettuja ja kuivatettuja.

Lisää marjajauhetta tai hedelmäjauhetta teehen, kylmiin ruokiin ja juomiin tai käytä ruoanlaitossa ja leivonnassa tuomaan lisää maku-ulottuvuuksia ja terveyshyötyjä.

Kuivatut Marjat & Hedelmät

Metsämarjajauhe 60g

Maukas ja luonnollinen Royal-Blend Metsämarjajauhe tuo elinvoimaa ja energiaa kehoon. Sisältää runsaasti hyvin imeytyviä luonnon vitamiineja ja rasvahappoja marjan siemenistä. Ripaus mineraalipitoista merisuolaa marjajauhe seoksessa auttaa vitamiinien imeytymistä. Nautitaan raakana esimerkiksi jogurtin kera tai käytetään teessä, ruoanlaitossa ja leipomisessa. Sopii erityisen hyvin tomaatti pohjaisten ruokien kanssa.

9,50 €