Mia Korpi

Sydämen ja intohimojen sytyttäjä...


Kuva │ Profiili

Dynaaminen, intohimoinen, intuitiivinen sekä strateginen innovaatioagentti, jolla vankka tausta toiminnallisesta hyvinvoinnista. Tunteiden tulkitsija sekä sydämen ja intohimojen sytyttäjä.

Strateginen mielenvalmentaja │ Tunteiden tulkki │ Kokonaisvaltainen hyvinvointi │ Elämän hallinta │ Yksilö- ja työhyvinvointiohjelmat │ Hallitustyöskentely │ Johtajuus

www.miakorpi.com

#WarriorShift #NewEraOfWellness

Tausta

Dynaaminen, intohimoinen ja intuitiivinen strateginen mielenvalmentaja ja muutosagentti, joka omaa pitkän ja laajan osaamisen funktionaalisesta hyvinvoinnista. Tunteiden tulkki, aina valmiina sytyttämään sydämet ja sielut liekkeihin ja kutsumaan jokaisen mukaan suureen elämän seikkailuun.

Mia on työskennellyt Integrative Medicine Instituutissa Kanadassa johtavien terveys- ja hyvinvointiasiantuntijoiden kanssa. Hänen tehtäviinsä on kuulunut kokonaisvaltaisten hyvinvointiohjelmien kehittäminen, ohjelmien koordinointi ja lanseeraus. Hän on saanut henkilökohtaista mentorointia Joseph Mcclendon III:lta, johtavan strategistivalmentajan Tony Robbinsin päävalmentajalta. Mia on toiminut ryhmänvetäjänä Josephin hyvinvointiseminaareissa Marbellassa, Espanjassa.

Mia on myös työskennellyt viiden tähden kylpylöissä kouluttajana ja hoitovastaavana, lanseeraten uusia kylpylöiden toimipisteitä, luoden uusia hoitokäytäntöjä ja käytäntöstandardeja sekä kouluttaen henkilökuntaa yritysten standardien mukaisesti.

Dr. Danné Montague Kingin uraa uurtavan ihon uudistamiskonseptin parissa hän on työskennellyt vuodesta 1998 ja menetelmän kouluttajana hän on toiminut vuodesta 2004.

Mia on mukana myös yrityshallitustyöskentelyssä.

Intohimo

Mian mielenkiinto ihmiskehon kanssa työskentelystä alkoi ihon kuntouttamisesta, jonka jälkeen anatomia ja fysiologian opinnot veivät hänet lihaskuntoutuksen kautta opiskelemaan hermoston ja ihmismielen käsittämätöntä voimaa. Hänen ammatillinen koulutuksensa pitää sisällään iho- ja hierontaterapian lisäksi laaja-alaisen mielen valmennuksen työkaluihin perehtymisen sekä psykologian opiskeluja ja organisaatiokonsulttisertifikaatin.

Mia on työskennellyt mm. Englannissa ja Lähi-Idässä sekä asunut yhteensä 6 vuotta Kanadassa. Siellä hän löysi intohimon korealaisiin budolajeihin ja kouluttautui Grand Master Buyng ock Yoonin opeissa, joka on palvellut mm. Korean CIA:ssa ja CID:ssä. Mia kilpaili turnauksissa ja esiintyi lajin demonstraatioissa. Mielenhallinnan periaatteet korealaisissa budolajissa tukivat voimakkaasti Mian näkemyksiä mielen todellisesta voimasta.

Kansainvälisen hyvinvointialan verkoston lisäksi Mia työskentelee yhteistyössä Klinikka Kaarina Krogeruksen kanssa, jonka vastaanotto Helsingissä on Lääkärikeskus Astrisissa. Mia osallistuu alansa koulutuksiin ja seminaareihin säännöllisesti, sekä seuraa jatkuvasti alansa huippuosaajien uranuurtavaa tutkimustyötä.

Ratkaisut

Voimaannuttavat hyvinvointivalmennukset antavat sinulle työkaluja, joiden avulla voit ohjata mieltäsi ja kehoasi -ajatuksiasi, tunnetilojasi ja toimintaasi - luodessasi viisaita elämänstrategioita keskittyneesti ja tarkoituksenmukaisesti.

Tämän avulla voit saavuttaa haluamasi päämäärät lyhimmässä mahdollisessa ajassa, samalla kokien suurempaa täyttymystä elämässäsi.

Valmennuksessa käytettävät menetelmät auttavat muuttamaan stressin, pelot, konfliktit ja vahingoittavat uskomukset uusiksi voimavaroiksi elämässäsi. Jo miljoonat ihmiset maailmassa ovat käyttäneet mielenvalmennusta löytääkseen todellisen potentiaalinsa, voimansa ja erinomaisuutensa.

🙂 💪🏻

Ole yhteydessä │ +358503533327 │ www.miakorpi.com