Mira Johanna Juntunen

Elän kuten opetan...


Kuva │ Profiili

Syntynyt 1975

"Terveenä itseään pitävät ihmiset pyrkivät elämään omaa terveyttään tukien, siksi on tärkeää sisäistää mitä terveellinen tarkoittaa." 

Tietoisten ihmisten elämänmuutoksen valmentaja, vaikuttaja ja kirjailija sekä pilatesohjaaja.

Valmentaja + ohjaaja │ Kirjailija │ Puhuja │ Johtamistaito │ Vaikuttaja │ Pehmeä taito + tietoisuus-ohjaus │ Työhyvinvointi + Uraohjaus │ Tuotekehitys

#Unelmientoteuttaja #MJJ #BeTheChange

Intro │ Tausta

Kainuulaisen koneyrittäjän ja duunarin esikoinen, jonka lapsuuden kodissa isällä oli suuret suunnitelmat ja massiivinen romahdus. Omilleni lähdin 15-vuotiaana. Uteliaisuus on vienyt minua mennesssään ja myös asumaan Ranskaan, Viroon ja Hong Kongiin. Helsingin Kalliosta löytyi 43. koti muutama vuosi sitten.

Lähihoitajaopintoihin päädyin, kun olin kyllästynyt olemaan merkonomina kaupassa töissä. Opettavaisempaa harjoittelupaikkaa kuin kotihoito en tarvinnut, hakeutuakseni seuraavaksi kauppakorkeakouluun ja sieltä lääketeollisuuteen töihin, tarkoituksenani tehdä enemmän hyvää terveydenhuollon eteen kuin kotihoidon kautta.

Jokainen tarina vaatii oppivuodet. Elämässäni on ollut neljä Isoa Hetkeä, joiden ansiosta aloin Elää, enkä vain pysyä hengissä.

Ensimmäinen 2006 oli se, kun tiesin, ettei lapseni kuole vaikka lääkäri niin sanoi. Toinen 2010 silloin kun lääkäri sanoi minulle, ettei minua voi parantaa ja minä en uskonut vaan lähdin ottamaan asioista itse selvää. Kolmas 2015 oli lanseerauksen markkinapotentiaalia illalla kotona laskiessa, kun olisin mieluummin pelannut Kimbleä ja tajusin, että tämä ei ole se elämä, jonka haluan malliksi lapsilleni jättää. Neljäs 2017 kun pomon kannustavat sanat tuntuivat puukon iskulta ja kiertämiseltä sisäelimissä ja päätin siltä istumalta irtisanoutua.

Oletuksista poikkeavia ratkaisuja olin tehnyt muutenkin, mutta nämä hetket ovat piirtyneet isoimmalla fontilla päiväkirjoihin.

Elämä on sarja päätöksiä, joko ne tehdään proaktiivisesti itse sanomalla kyllä yhdelle ja ei toiselle tai jäädään empimään ehkä-sanan kanssa, jolloin päätökseksi jää sopeutumisen sulavuus, kun päätös syntyy passiivisesti.

Jokaisen ihmisen sisällä on kaksi ääntä, jotka auttavat päättämisessä. Toinen puhuu rakkauden kieltä, kannustaa, rohkaisee kokeilemaan omia juttuja ja huolehtimaan ennenkaikkea omasta hyvinvoinnista. Toinen on pelkuri, saamaton ja omaa arvoa vähättelevä ja itselle rumia puhuva kiusaaja, jonka seurassa kukaan ei ansaitse mitään hyvää eikä kaunista nyt eikä koskaan.

Näiden äänieni kanssa olen itse tehnyt tuttavuutta koko elämäni. Tiedän jo kumpi niistä puhuu. Tärkein oppini on ollut ymmärtää, että juuri silloin kun on kaikista eniten kiire, on täydellinen aika pysähtyä, mieluiten torkahtaa, mutta vähintäänkin olla hetki hiljaa yksin ja keskittyä hengittämiseen, koska ilman tasapainoista parasympaattista hermostoa ei synny onnistumisia eikä onnellisuutta.

Autan sinua löytämään esteesi juurisyyn ja siitä yli.

Intohimo │ Harrastukset

Ihmisten ohjaaminen kohti tasapainoista elämää (kehon, mielen, hengen, sielun hyvinvointi ja tasapaino...) 

Ulkoilu, lapset, pilates, hengittäminen, tiedostaminen, tiedejulkaisut ravinnosta, liikunnasta, unesta, kvanttimaailmasta, tanssiminen ja elokuvat


Tieto │ Taito

16 vuotta kansainvälisissä yrityksissä projektien ja ihmisten manageerausta. Nordic-tiimeissä tehtiin lanseerauksia, tapahtumia, myyntiä, budjettia, kehittämistä ja tuhansia exceleitä ja ppt-esityksiä tuloksista.

Entinen lastenhoitaja, kuormurin täyttäjä leipomossa, kaupankassa, matkatoimistovirkailija, kiinteistöhuollon asiakaspalvelija ja johdon assistentti.

Nykyisin hyvinvointialan yrittäjä, koska oman sairastumisen ja parantumisen tuoma kokemus alkoi kiinnostaa ihmisiä ympärilläni. 

Kuinka voin auttaa?  +358405538985  info@mydvg.eu

Palvelut │ Ratkaisut

Kokoelmat

Ota yhteyttä │ +358405538985 │ info@mydvg.eu 

Kirjoituksia