Partneri | Multi Shoppi

Afrikkalainen ja Intialainen erikoisliike, josta löydät elintarvikkeita, kosmetiikkaa, vaatteita, asusteita sekä keittiötarvikkeita. 

Afrikkalainen sympaattinen omistaja Don Morris on mielestämme onnistunut tuomaan Afrikan ja Aasian sydämen Suomeen. Multi Shoppi edustaa myös sitä tärkeää viestiä eri kulttuurien edistämisestä ja on hienoa, että olemme saaneet tämän pienen, mutta yritteliään toimijan myyntipisteeksi ja partneriksi.

The Africa-Asia Connection!

Puhelinnumero
045-1959592

Sähköposti
info@donmorrispalvelut.com 

Nettisivu

Facebook

DVG tuote-esittelypäivät ja tapahtumat Multi Shopissa 

Multi Shoppi tuote-esittelypäivät tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden tutustua lähemmin DVG:n valikoimaan sekä kysyä vinkkejä esimerkiksi ruoan valmistukseen, elämäntapaan tai hyvinvointiin. Täällä pyrimme myös tuomaan aktiiviisesti esille, miten eri kulttuurien perinteitä ja tietoa erityisesti ruoan ja juoman suhteen voidaan hyödyntää omassa keittiössä.

Kalenteri

Tulossa! | Esittelijä DVG:n perustaja Niklas Christides | Tykkää ja seuraa Facebookissa

DVG:n Multi Shoppi -tuotevalikoima

Elintarvikevalikoimasta löytyät suosituimmat luomuteet, -yrtit, -mausteet, -suolat, -hunajat, -marjat- ja -hampputuotteet.

Ihonhoitovalikoimasta löytyvät luonnolliset ihonhoitotuotteet kuten voiteet, suolasaippua, suolashampoo ja myös tuoksupussit.

Erilaisia sesonkituotteita ja lahjapakkausia on myös ajoittain myynnissä, mitä ei välttämättä ole myynnissä DVG-verkkokaupassa.

Tutustu myös CarpeDiem Delicatessen Alkebulan siis Afrikka teehen!