EläHyvin Live-etätapahtuma | Lifestyle Summit

Lauantaina 12.6.2021 klo. 13:00-15:00


Uuden ajan etätapahtuma, jonka kautta pyrimme auttamaan ihmisiä oivaltamaan elämän eri ulottuvuuksia kehon, mielen, sydämen ja sielun tasolla sekä ymmärtämään erityisesti sen, että meillä kaikilla on mahdollisuus nauttia elämästä täysin siemauksin, jos sen itsellemme suomme.

Huom! Live-tapahtumasta vain osa tallennetaan ja julkaistaan EläHyvin YouTube kanavalle, kannattaa siis osallistua.


Yhteisöllisyyden ja edistyksellisen elämän puolesta

Elä Hyvin -etätapahtumasarja on ainutlaatuinen konsepti, jossa pyrimme tuomaan aitoja toimijoita ja vaikuttajia ihmisten ulottuville. Keskitymme tapahtumissa elämäntapaan ja sen rakentavaan muutokseen, jonka kautta toivomme ihmisten löytävän työkaluja ja erityisesti inspiraatiota oman arjen, kehon, mielen ja sielun rakentavaan muutokseen. Elämä on evoluutiota, se on hetkiä ja aikakausia, se on iloa ja ahdistusta ja uskomme siksi, että jokainen voi oppia muuttumaan ja sopeutumaan elämään tavalla, joka tekee siitä aidosti arvokkaan, jos vain oivaltaa mistä löytyvät avaimet elämän eri ulottuvuuksiin.

Tiesitkö! Kaikki EläHyvin videot YouTubessa maksutta

Muista seurata SOMEssa ja auta muitakin löytämään EläHyvin materiaalit jakamalla sitä eteenpäin 💛

Etä-tapahtuman mastermind

Aapo Summanen Tapahtuma-arkkitehti ja juontaja

Aapo tuo tapahtumaan virtaa ja viihtyvyyttä se on varma homma! Miksi, koska Summanen on todellinen valopilkku meidänkin arjessa, joten tiedämme mitä on odotettavissa 💛

Aapo on päättänyt tuoda tapahtumaan lapsikeskeisen teeman ja siksi onkin hienoa nähdä hänen luomisen voima tässä tärkeässä aiheessa 💛

EläHyvin tapahtumien keskeinen tekijä onkin luovuus ja siksi tapahtuma-arkkitehdit saavatkin meillä toteuttaa visionsa DVG flowssa, koska juuri sitä on 'CreatingHappiness'. Vapaan tahdon ja aitouden kautta luotuja merkityksellisiä hetkiä maailmaan 💛


Ohjelma ja vieraat

12:55 - 13:10  Tervetuloa mukaan │ Päivän teema ja aiheet

13:10 - 13:45 │ Paneeli keskustelu │ Uuden Maailma Koulu (UMK), mikä, miksi, miten, milloin

13:45 - 14:05 │ Niklas Christides + Leena Fredriksson │ Koulutusjärjestelmän haasteet ja muutoksen mahdollisuus

14:05 - 14:45 │ Elämäsi suunnistus lapsille │ Lasten suhde luontoon, ryhmäytyminen ja hiljentyminen

14:45 - 15:00 │ Anna-Maria Heinonen │ Villiyrttioppi ja luonnon voima

(epävirallinen osio alkaa tästä) 

15:00 - 15:30 │ Q&A │ Kysymyksiä, vastauksia, ajatuksia, rupattelu, verkostoitumista


Muista ilmoittaa osallistumisesta info@mydvg.eu etukäteen!

Menossa mukana UMK

Uuden Maailman Koulu pyrkii tuomaan paljon kaivattua luovuutta ja uskallusta olla hyvällä tavalla erilainen koulutusratkaisu, aito vaihtoehto ja toivo nuorille, jossa heidät huomioidaan yksilönä.

UMK tukee yksilöä kasvamaan omaksi itsekseen aitouden kautta, jossa oma voima, vapaus, luovuus ja erityisesti inhimillisyys korostuvat rakentavalla tavalla.

www.facebook.com/uudenmaailmankoulu 


Anna-Maria Heinonen

Snellman korkeakoulussa opiskeleva tuleva steinerpedagogi jonka sydämen asia on luoda Uuden maailman kulttuuria ja parempaa maailmaa erityisesti lapsille.

Unelma uuden maailman koulusta on jo pitkään elänyt sydämessäni, kunnes tänä keväänä hanke on alkanut saada konkreettisesti tuulta alleen. Se on tarvinnut vaan oikeat ihmiset ja innostuneen porukan tuekseen! Yhteistyön ja yhteisön voiman.

Koen että Uuden Maailman Koulu- projektin taustalla on niin puhdas ja rakkaudellinen voima, että sen tuella mikä tahansa on meille mahdollista 💛

Missä tapahtuma kuvataan?

Sofian Kulttuurikeskus │ Suora lähetys klo 13 alkaen

Sofia tarjoaa erinomaiset puitteet dynaamisen tapahtuman järjestämiseen sen lisäksi, että se on tärkeä DolceVitaGlobal yhteistyökumppani, joka erityisesti keskittyy kulttuurin edistämiseen. 

Isä Ambrosiusta voisi kuvata Sofian sieluksi ja kiitämme häntä ja Sofian organisaatiota mahdollisuudesta toteuttaa EläHyvin ja MyLife tapahtumasarjat 💛

Tutustu Sofiaan www.sofia.fi 

Kalviikiniemi, Helsinki


Metropoliitta Ambrosius

Isä Ambrosius on Helsingin ortodoksisen hiippakunnan emerituspiispa. Hänet tunnetaan aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana ja vaikuttajana.

Nyttemmin eläkkeellä oleva Isä Ambrosius on vuosien varrella nähnyt ja kokenut paljon ja jakaa mielellään ajatuksia hengellisestä elämästä, kirkollisesta kulttuurista sekä ajankohtaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä ja ilmiöistä.

Lue Isä Ambrosiuksen blogi > NO SURRENDER!

Muista tutustua julkaistuihin videoihin

EläHyvin YouTube kanavalle julkaistaan kaikki myös tapahtumavideot. Kanavan tarkoitus on olla dynaaminen elämänlaadun edistämisen kehto ja toivomme, että jaatte videoiden linkkejä myös eteenpäin ihmisille, jotka niistä voisivat hyötyä. 

Tehdään maailmasta yhdessä hyvinvoiva ja yhteisöllinen, me uskomme siihen, usko sinäkin!

Olemme luomassa rekisteröidyille jäsenille omaa EläHyvin video sivua, jossa alustetaan tarkemmin jokainen video.

Muista, että jäsenille tarjolla myös alekoodi DVG verkkokauppaan.