MyLife | Elämänlaatu

Elämä on luotu elämistä varten

Elämäntapa, hyvinvointi, elämys, yhteisöllisyys

Koemme, että ihmiset tarvitsevat oman ajan ja tilan lisäksi ihmisiä, seikkailuja, haasteita, elämyksiä ja erityisesti luontoa. Pyrimme antamaan ihmisille työkaluja hyvään elämään ja tuottamaan elämyksiä, jotta jokainen päivä antaisi aina vähän enemmän kuin edellinen.

Terveellinen ja kestävä elämäntapa on ollut meille ensisijaisen tärkeä asia alusta alkaen. Uskomme vakaasti myös, että omavaraisuus ja omavarainen elämäntapa on tulevaisuuta, ja siksi se on oleellisessa osassa meidän toimintaa ja tulevaisuudenvisiota.


Elämäntyyli on todella tärkeä asia, mutta mitä me sillä oikein tarkoitamme? Meille elämäntapa, ja varsinkin elämäntapa korkealla elämänlaadulla (Quality Of Life) tarkoittaa sitä, että elämme omannäköistä elämää aidosti ja omilla ehdoilla. Tiedämme myös kuka olemme syvällä sisällä, mitkä aidot (ei pinnalliset) arvomme ovat, joiden pohjalta luomme omaa elämää askel askeleelta enemmän aidon itsemme näköiseksi. Emme myöskään vaivu palvelemaan ulkopuolista maailmaa, vaan pyrimme pikemminkin olemaan sen kanssa positiivisessa ja progressiivisessa vuorovaikutuksessa.

Kaikki, mikä tukee ja auttaa ylläpitämään kestävää elämäntapaa kutsumme elämäntapa synergiaksi 'Lifestyle Magic' ja juuri sitä MyLife pyrkii edistämään. Pyrkimys edes jollain tasolla kehittää elämäänsä omavaraiseksi ja kestäväksi luo mielestämme hyvän lähtökohdan sopeutua muuttuvaan maailmaan ja lopulta vähentämään riippuvuutta yhteiskuntaan.


Jos tunnet samaa intoa ja poltetta omavaraisuuden puolesta kuin me, ja etenkin, jos uskot kestävään ja raketavaan (ei maailmaa sortavaan) elämäntapaan, sekä sen tärkeyteen ja kehittämiseen, liity HIVE-sisäpiirin missä luomme perusteita tulevaisuuden ecoyhteisöille.

Yhteistyö & Tiedustelut | +358407263558 | info@mydvg.eu