MyLife | Elämänlaatu

Elämä on luotu elämistä varten

Elämäntapa, hyvinvointi, elämys, yhteisöllisyys

Koemme, että ihmiset tarvitsevat oman ajan ja tilan lisäksi ihmisiä, seikkailuja, haasteita, elämyksiä ja erityisesti luontoa. Pyrimme antamaan ihmisille työkaluja hyvään elämään ja tuottamaan elämyksiä, jotta jokainen päivä antaisi aina vähän enemmän kuin edellinen.

Terveellinen ja kestävä elämäntapa on ollut meille ensisijaisen tärkeä asia alusta alkaen. Uskomme vakaasti myös, että omavaraisuus ja omavarainen elämäntapa on tulevaisuuta, ja siksi se on oleellisessa osassa meidän toimintaa ja tulevaisuudenvisiota.


Elämäntyyli on todella tärkeä asia, mutta mitä me sillä oikein tarkoitamme? Meille elämäntapa, ja varsinkin elämäntapa korkealla elämänlaadulla (Quality Of Life) tarkoittaa sitä, että elämme omannäköistä elämää aidosti ja omilla ehdoilla. Tiedämme myös kuka olemme syvällä sisällä, mitkä aidot (ei pinnalliset) arvomme ovat, joiden pohjalta luomme omaa elämää askel askeleelta enemmän aidon itsemme näköiseksi. Emme myöskään vaivu palvelemaan ulkopuolista maailmaa, vaan pyrimme pikemminkin olemaan sen kanssa positiivisessa ja progressiivisessa vuorovaikutuksessa.

Kaikki, mikä tukee ja auttaa ylläpitämään kestävää elämäntapaa kutsumme elämäntapa synergiaksi 'Lifestyle Magic' ja juuri sitä MyLife pyrkii edistämään. Pyrkimys edes jollain tasolla kehittää elämäänsä omavaraiseksi ja kestäväksi luo mielestämme hyvän lähtökohdan sopeutua muuttuvaan maailmaan ja lopulta vähentämään riippuvuutta yhteiskuntaan.


Jos tunnet samaa intoa ja poltetta omavaraisuuden puolesta kuin me, ja etenkin, jos uskot kestävään ja raketavaan (ei maailmaa sortavaan) elämäntapaan, sekä sen tärkeyteen ja kehittämiseen, liity HIVE-sisäpiirin missä luomme perusteita tulevaisuuden ecoyhteisöille.

Tiedustelut, Varaukset, Yhteistyö | +358407263558 | info@mydvg.eu

Ikimuistoisia elämyksiä ja seikkailuja

Luodaan yhdessä ikimuistoisia elämyksiä ja seikkailuja rikastuttamaan työilmapiiriä, arkea ja juhlaa. Hyvin tuotettu, mietitty ja toteutettu elämys on ihana tapahtuma missä muodossa vaan, ja valaisee sielun kuin sielun. Mitä tulee tapahtumiin niin mielestämme hyvän ja onnistuneen tapahtuman mittari ei ole tuotto vaan se, oliko siinä hyvä ja positiivinen henki, mielenkiintoisia ja avoimia keskusteluja sekä yleensä laadukas sisältö ja viesti, jonka osallistujat kokevat hyödylliseksi.


Teemme omien ratkaisujen lisäksi yhteistyötä erilaisten tapahtuma- ja elämys-tuottajien kanssa. Nämä toimijat jakavat kanssamme saman innostuksen ja intohimon tuottaa elämään arvokasta ja aito sisältöä elämysten kautta. Tutustu ratkaisuihin ja elämyspaketteihin tai ole meihin suoraan yhteydessä ideoiden kanssa, jos vaikka haluaisit järjestää itsesi näköisen räätälöidyn tapahtuman. Meillä on tieto, taito ja ihmiset, jonka avulla voidaan luoda ainutkertaisia ikimuistoisia tapahtumia, kerta toisensa jälkeen.

Ainutlaatuisia ikimuistoisia matkoja

Tässä konseptissa yhdistimme matkailun, luonnon, elämykset, sekä tietenkin gastro ruoan. Kun nämä asiat toteutetaan harmoniassa sielu todella lepää ja kiittää, koska se on merkki siitä, että osaa arvostaa elämän hienompia ja kirkkaimpia asioita, me kutsumme näitä hetkiä 'luonnon synkroniaksi'. Ideana on mahdollistaa lähes koko DVG maailman kokeminen yhdellä kertaa.

Suuntaamme katseet kohti parempaa huomista

EcoKylät yhteisökonsepti on DVG vision keskeisimpiä osia, jossa kaikki DVG-toiminnan ja -maailman eri palaset yhdistyvät kokonaisuudeksi. Kylä on oivallinen ympäristö, koska se luo puitteet yhteisölliselle, orgaaniselle, kestävälle ja omavaraiselle elämäntavalle. Olemme aina uskoneet kollektiiviseen voimaan, erityisesti sellaisten ihmisten kesken, jotka ovat tarvittavalla tietoisuuden tasolla ymmärtääkseen, että yhteisöllisyys on sydämen asia, eikä mikään kaupallinen mahdollisuus.

Käden voimalla ihania luomuksia

Käsillä tekeminen on meille intohimo ja elämäntyyli, innostumme aina uusista projekteista ja mahdollisuuksista luoda ja toteuttaa. Luovuuden hulluus ja rohkeus luoda, ovatkin tämän maailman hienoimpia asioita. On kyse sitten pienemmästä rakennus urakasta tai entisöinnistä niin meihin voi aina olla yhteydessä.