Omavaraisuus | Elämä

Omavaraisuus on mahdollisuus, mahdollisuus elää omien rajojen mukaan ja vapaana


DVG-MyLife tukee ihmisiä omavaraisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin tiellä. Tämä on ollut meidän perustajäsenten Niklas Christides ja Rocco Parisi visio ja työ jo vuodesta 2014, mahdollistaa asiakkaille asteittainen siirtyminen omavaraiseen, rikkaanpaan sekä kestävämpään elämään.

Omavaraisuus on riippumattomuutta ja nykypäivänä erityisesti riippumattomuutta valtioista, pankeista, suurista yrityksistä, kaupallisesta maailmasta sekä jossain määrin ihmisistä, joiden läsnäolo elämässä ei meitä palvele.

Omavaraisuus ei ole mikään itsestäänselvyys, se vaatii paljon taitoa ja järjestelmällisyyttä, mutta kun sen mallintaa ja on valmis jakamaan oppinsa muille kuten me DVG:llä pyrimme tekemään niin tie helpottuu kollektiivisesti.


Tiedustelut ja ilmainen 30min puhelu I info@mydvg.eu I +358407263558

Omavarainen Elämä Ohjelma

Etänä pidettävä 3 x 60min henkilökohtainen ohjelma, jossa käydään läpi 1) Mitä on omavaraisuus ja miksi siihen pyrkisin 2) Luodaan oma hyvinvointi ja elämänlaatu suunnitelma 3) Määritellään seuraavat omavaraisuus ja elämän ilo askeleet Ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat syventyä aiheeseen ja luoda konkreettista positiivista muutosta omaan elämään. Kurssilla saa kysyä asioita ja pyrkimyksenä on luoda uskoa ja luottamusta siihen, että omavaraisuus ja ilon kautta elettävä elämä todella on konkreettinen mahdollisuus.

99,00 €

  Itsensä Kehittäminen

  UNIQU Oma Voima Valmennus 90min

  Omaan voimaan siirtyminen kuuluu elämään, sitä voisi jopa kutsua elämän suolaksi. Olemme kaikki syntyneet tänne maapallolle kokemaan ja elämään elämää, ja tärkeä kysymys onkin siksi, että kuljemmeko suuntaan, joka palvelee meitä ja meidän tehtävää. Oma voima valmennuksessa pyritään tukemaan asiakasta rakentavan dialogin kautta kohtaamaan ja haastamaan itseään turvallisessa ja avoimessa ympäristössä.

  69,00 €

   Muut Tukipalvelut

   Omavarainen Elämä Tuki 60min

   Matka kohti riippumatonta omavaraista elämää askel askeleelta. Omavaraisuuteen pyrkiminen kuuluu kestävään elämäntapaan. Kun luottaa liikaa siihen mitä ympäristö tarjoaa harvoin edes huomaa, että on sortunut lainaamaan itseään ympäristölle mikä ei ole elämän tarkoitus. Omavaraisuus tukipalvelu on luotu sinulle, joka pyrit kehittämään omaa elämää omavaraisempaan suuntaan. Tuemme ja autamme sinua näkemään ja konkreettisesti ottamaan askelia, jotka edistävät rakentavaa omavaraisuuteen siirtymistä.

   39,00 €

    Edunvalvonta Tukipalvelu

    Pidetään omat asiat kontrollissa ja vähennetään sitä kautta stressiä. Ei kannata jäädä yksin elämää kuormittavien asioiden ja haasteiden kanssa. Palvelumme autta sinua hoitamaan ja ratkaisemaan talous, laki, perintö, ihmisuhde ja muita ongelmia ja haasteita kokonaisvaltaisesti. Varaa 30min esittely puhelu ja tutustu palveluun.

    39,00 €

     Määrätietoisesti kohti saumatonta elämää, oikaisemme mutkat tieltämme, emme käytä välikäsiä ja poistamme kaiken tarpeetoman byrokratian.

     Omavaraisuus on tulkinnallien asia, jokaisen tuleekin siksi luoda siitä oma määritelmänsä, mitä omavaraisuus tarkoittaa minulle ja miten sinne pääsen? Hyödynnä valmennuksemme ja kurssimme, jonka kautta saat vastaukset etsimiisi kysymyksiin.