USEIN KYSYTTYÄ

Miten flunssaa voi hoitaa tai välttää luontaisesti?

"On tärkeä kohentaa omaa vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa johon suosittelemme propolis tuotteita sekä ruusumarja- tai hampputeetä. Jatkuvaan käyttöön pakuri tukee myös kehoa erittäin monipuolisesti."

VASTUSTUSKYKY

Miten vilja ja erityisesti vehnä vaikuttavat vatsan hyvinvointiin ja elimistöön?

"Viljat ovat keholle raskaita mikä tuottaa painetta ja epätasapainoa vatsaan, jota keho yrittää tasapainoittaa tekemällä 'ylitöitä'. Kun elimistö käy ylikierroksilla se vaikuttaa negatiivisesti kehon kokonaistilaan, jolloin se voi laukaista muita vakavia oireita. Viljan syöntia kannattaa rajata ja varsinkin vehnän jatkuva runsas käyttö ei ole suositeltavaa."

RUOKA, LEIPOMINEN

Mikä on suolan rooli elmistössä ja miten paljon sitä tulisi syödä?

"Korkealaatuinen luonnollinen käsin korjattu suola on monipuolisin mineraalien lähde, se emäksöi ja energisöi kehoa ja tukee kehon eri toimintoja kokonaisvaltaisesti. Hyvälaatuista suolaa voi syödä 1-2 teelusikkaa päivässä mutta kannattaa muistaa että jokaisella keholla on eri tarpeet ja tasapaino."

RUOKA, MINERAALIT

Mikä auttaa maksan ja suoliston puhdistukseen?

"Meidän suosikki on kanerva- ja nokkostee sekoitus, varsinkin meidän kroatian teet ovat erittäin mineraalirikkaita ja koostumus tukee maksan, suoliston ja vatsan puhdistusprosessia."

MAKSA, VATSA, SUOLISTO

Mikä on kahvin juonnin suositus ja kuinka saan omaa kahvin käyttöä vähennettyä?

"Kahvia voi hyvin juoda 1-2 tai max 3 kuppia päivässä jolloin se tukee kehoa ja mieltä. Luontainen yrttitee (ei musta tee) on erinomainen ja helppo korvike kahville, joka lisäksi edistää tehokkaasti terveyttä ja hyvinvointia."

ELÄMÄNTAPA

On ongelmia unen saannin ja laadun kanssa, mikä avuksi?

"Yleinen ongelma johon löytyy eri vaihtoehtoja. Yrteistä erityisesti kamomilla rauhoittaa mieltä ja tukee unen laatua, sitruunamelissa- ja hamppu-teetä kannattaa myös kokeilla. Nukahtamiseen suositellaan melatoniinia ja mielellään magnesiumin kera jolloin se imeytyy paremmin."

UNI, STRESSI, MIELI

Onko vinkkeja hoitamaan närästystä luontaisesti?

"Jos maksa, suolisto ja vatsa ovat kovilla tai huonossa kunnossa ruokavaliosta ja elämäntavasta johtuen se usein johtaa närästykseen. Suosittelemme piparminttu ja kamomilla teetä peruskäyttöön sekä kanervateetä puhdistukseen. Masujuoma voi lisäksi tuoda tarvittavia maitohappobakteereja kehoon."

MAKSA, VATSA, SUOLISTO

Miten parhaiten hoidan acnea ja ärtynyttä ihoa luontaisesti?

"Iho tulisi aina syväpuhdistaa ennen voiteiden käyttöä luontaisella saippualla, kannattaa todella välttää kaikkia teollisia tuotteita koska niissä on paljon ihoa ärsyttäviä ainesosia, koskee myös monia isoja luontaisbrändejä. Voiteista tehokkaimmin iho-ongelmia hoitavat hamppu- ja kamomillavoide jota voi käyttää aamuin / illoin."

IHONHOITO

Onko vinkkeja tulehdustilojen alentamiseen kehossa?

"Tulehdustiloja alentamaan suosittelemme laadukkaita mausteita (ei vähittäis- tai deli-kauppojen maustita jos ei tiedä alkuperää), laatu on se numero yksi asia joka takaa mausteen tulehdusta alentavan vaikutuksen. Teollisissa mausteissa laatu heikkenee huomattavasti vaikka maku pysyy ennallaan. Maustepaprikaa, inkivääriä, kurkumaa, curryä ja chiliä kannattaa koittaa."

TULEHDUKSET

Kysymys?

"."

AIHE

Kysymys?

"."

AIHE