Nature and You

'Puhtaan Elämän Puolesta'

Meillä on vain pientuottajien laadukkaimpia elintarvikkeita Suomesta ja Etelä-Euroopasta. Vältämme teollisia tuotteita ja panostamme aina siihen että kaikki tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperät tunnetaan.

Palvelulinja: +358442304900 / info@natureandyou.fi 

Tee + Yrtit / Te + Örter

'Tästä ei yrtit parane'

Käsin korjatut ja luonnollisesti kuivatut teet ja yrtit. Maku on taivaallinen ja teetä voi hauduttaa tuntikausi mikä on merkki siitä että tee on kuivattu luonnollisesti, ei uuneissa kuten teolliset brändit tekevät.

Kokoelmat

Mausteet / Kryddor

'Suomen laadukkain maustevalikoima'

Parhaat mausteet alkuperämaista, joissa mahdollisimman täydellinen mineraali, vitamiini, rasvahappokoostumus. Laadukkaat mausteet muuntavat ruoan ja teen täysin ja sitä kautta voidaan tehokkaasti tukea kehon puhdistumista, tasapainoa ja hyvinvointia.

Hunaja + Energia / Honung + Energi

'Hunajan uusi ulottuvuus'

Täysin luonnollista hunajaa, jossa fruktoosi ja glukoosi tasapainossa, jolloin hunaja tukee ja ylläpitää kehon tasaista energia-tuotantoa ja aineenvaihduntaa, verrattuna erityisesti valkoiseen tai ruskeaan sokeriin, jotka kuormittavat kehoa ja ovat monien elämäntapa-sairauksien syy.

Kokoelmat

Öljyt-Siemenet-Pähkinät / Oljor-Frön-Nötter

'Aito, puhdas, orgaaninen, maukas'

Öljyt ovat erittäin tärkeitä, ne auttavat säilyttämään kehon tasapainon, vähän kuten perinteinen auton moottorin tapaan ihmiskeho tarvitsee öljyjä toimiakseen. Öljyjen suurin ongelma on että korkealaatuisten kylmäpuristettujen öljyjen löytäminen on haastavaa. Suurin osa erityisesti Keski- ja Pohjois-Euroopan öljyistä eivät ole ensimmäisen puristuksen öljyjä. Mitä heikempi öljyn laatu, sitä enemmän ei toivottuja ja kuonaa tuottavia aineita, jotka jäävät kehoon joskus pitkäksikin aikaa. Me teemme kovasti töitä sen eteen että välittämämme öljyt ovat korkealaatuisia ja puhtaita.

Mineraalit + Suolat / Mineraler + Salt

'Laadukas suola on elinvoimaa'

Mineraalit, siis suolat, ovat erittäin tärkeässä osassa kehon tasapainon kannalta. Ilman suolaa muut aineet kuten vitamiinit ja rasvat eivät pysty toimimaan ja imeytymään kehoon optimaalisella tavalla. Suola on myös maku elämys, hyvälaatuinen mineraalirikas (ei teollinen) suola muuntaa minkä tahansa ruoan maun, meillä on tapana sano että meidän suolaa avaa kulinaarisen taivaan portit'

Luonnon Marjat + Hedelmät / Naturliga Bär + Frukt

'Vitamiinit luonnollisessa muodossa'

Korkealaatuiset marjat ja hedelmät ovat olennainen osa hyvää tasapainoista ruokavaliota, mutta monet eivät tiedä että erityisesti marjojen kannalta suurimmat hyödyt piilevät siemenissä vaikkakin ovat pieniä. Siksi luonnollisesti kuivatetut ja jauhetut marjat murskatuilla siemenillä ovat sitä aitoa super-ruokaa. Hedelmät kannattaa myös muistaa, ja hedelmissä on kyse auringosta ja tuoreudesta, ja kuivattujen hedelmien kohdalla on tärkeää että ne ovat luonnollisesti kuivatettuja.

Keittiö + Deli / Kök + Deli

'Bon apetit'

Parhaat ainesosat jokaisen koti- tai ammattikokin ja leipurin keittiöön. Näillä tuotteilla saat keittiön kukoistamaan ja annat keholle mitä se tarvitsee pysyäkseen terveenä ruoan ja juoman kautta.

Eco-Viini / Eco-Vin 

'In vino veritas'

Meillä on tapana lainata Horacea sanomaa viinistä, Horace sanoi että "viini tuo esille sielussa piilevät salaisuudet". Tämä on totta niin monella tasolla mutta tähän vaaditaan aito ja erikoinen viini ja pyrimme että siihen että viinivalikoimamme edustaa tätä sanomaa aina ja ikuisesti. Viini ei myöskään ole pelkästään sosiaalinen juoma, vaan se on myös keskeinen ainesosa ruoanlaitossa. Syvemmät totuudet löytyvät siis viinistä "in vino veritas".

Kokoelmat

Terveys + Urheilu / Hälsa + Sport

'Feel Good Every Day'

Terveyttä ja hyvinvointia voidaan tukea kuurimuotoisesti ajoittain. Terveellinen elämäntapa ei välttämättä takaa että pysymme terveenä joka hetki sillä keho käy läpi aikoja, jolloin on heikentynyt vastustuskyky ja aineenvaihdunta. Meiltä siis huolellisesti valikoitu valikoima terveys ja hyvinvointi, sekä urheilu- että suorituskykyä edistäviä tuotteita tukemaan kehon ja mielen terveyttä.

Kokoelmat


Ota Yhteyttä

 
Terveys-Hyvinvointi-Elämäntapa
Closed group · 6 members
Join Group
Terveys, hyvinvointi ja rikas elämä, nämä asita ovat kaikkien saavutettavissa. Ryhmä luo avoimen keskustelukanvan jossa voimme vastata terveyteen, hyv...
 

NatureAndYou (@visitnatureandyou) * Instagram photos and videos

961 Followers, 542 Following, 282 Posts - See Instagram photos and videos from NatureAndYou (@visitnatureandyou)