NATURE AND YOU

Aidosti puhtaan elämän puolesta

Meillä on ainoastaan pientuottajien laadukkaimpia elintarvikkeita Suomesta, Etelä-Euroopasta ja maailmalta. Vältämme teollisia tuotteita ja panostamme aina siihen että kaikki tuotteiden ja raaka-aineiden alkuperät tunnetaan.

#FeelGoodEveryDay

Tee + Yrtit / Te + Örter

Tästä ei yrtit parane

Käsin korjatut ja luonnollisesti kuivatut teet ja yrtit. Maku on taivaallinen ja teetä voi hauduttaa tuntikausi mikä on merkki siitä että tee on kuivattu luonnollisesti, ei uuneissa kuten teolliset brändit tekevät.

Mausteet / Kryddor

Laadukkain maustevalikoima

Parhaat mausteet alkuperämaista, joissa mahdollisimman täydellinen mineraali, vitamiini, rasvahappokoostumus. Laadukkaat mausteet muuntavat ruoan ja teen maun täysin ja sitä kautta voidaan tehokkaasti tukea kehon puhdistumista, tasapainoa ja hyvinvointia.

Hunaja + Energia / Honung + Energi

Hunajan uusi ulottuvuus

Täysin luonnollista hunajaa, jossa fruktoosi ja glukoosi tasapainossa, jolloin hunaja tukee ja ylläpitää kehon tasaista energiatuotantoa ja aineenvaihduntaa, verrattuna erityisesti valkoiseen tai ruskeaan sokeriin, jotka kuormittavat kehoa ja ovat monien elämäntapasairauksien syy.

Öljyt + Siemenet / Oljor + Frön

Aito, puhdas, orgaaninen, maukas

Öljyt ovat erittäin tärkeitä, ne auttavat säilyttämään kehon tasapainon, vähän kuin auton moottori ihmiskeho tarvitsee öljyjä toimiakseen. Öljyjen suurin ongelma on että korkealaatuisten kylmäpuristettujen öljyjen löytäminen on haastavaa. Suurin osa erityisesti Keski- ja Pohjois-Euroopan öljyistä eivät ole ensimmäisen puristuksen öljyjä. Mitä heikompi öljyn laatu, sitä enemmän ei toivottuja ja kuonaa tuottavia aineita ne sisältävät. Teemme kovasti töitä sen eteen että valikoimassa olevat öljyt ovat korkealaatuisia ja puhtaita.

Mineraalit + Suola / Mineraler + Salt

Laadukas suola antaa elinvoimaa

Mineraalit, siis suolat, ovat erittäin tärkeässä osassa kehon tasapainon kannalta. Ilman suolaa muut aineet kuten vitamiinit ja rasvat eivät pysty toimimaan ja imeytymään kehoon optimaalisella tavalla. Suola on myös maku elämys, hyvälaatuinen mineraalirikas (ei teollinen) suola muuntaa minkä tahansa ruoan maun, meillä on tapana sano että 'meidän suolaa avaa kulinaarisen taivaan portit'.

Marjat + Hedelmät / Bär + Frukt

Vitamiinit luonnollisessa muodossa

Korkealaatuiset marjat ja hedelmät ovat olennainen osa hyvää tasapainoista ruokavaliota, mutta monet eivät tiedä että erityisesti marjojen kannalta suurimmat hyödyt piilevät siemenissä vaikkakin ovat pieniä. Siksi luonnollisesti kuivatetut ja jauhetut marjat murskatuilla siemenillä ovat sitä aitoa super-ruokaa. Hedelmät kannattaa myös muistaa, ja hedelmissä on kyse auringosta ja tuoreudesta, ja kuivattujen hedelmien kohdalla on tärkeää että ne ovat luonnollisesti kuivatettuja.

Tulossa!

Kokoelmat

Keittiö + Deli / Kök + Delicatessen

Bon apetit

Parhaat ainesosat jokaisen koti- tai ammattikokin ja leipurin keittiöön. Näillä tuotteilla saat keittiön kukoistamaan ja annat keholle mitä se tarvitsee pysyäkseen terveenä ruoan ja juoman kautta.

Eco-Viini / Eco-Vin

In vino veritas

Meillä on tapana lainata Horacen sanomaa viinistä, Horacella oli tapana sanoa että "viini tuo esille sielussa piilevät salaisuudet". Tämä on totta niin monella tasolla mutta siihen vaaditaan aito ja erikoinen viini. Pyrimme siihen että viinivalikoimamme edustaa tätä sanomaa aina ja ikuisesti. Viini ei myöskään ole pelkästään sosiaalinen juoma, vaan se on keskeinen ainesosa ruoanlaitossa. Syvemmät totuudet löytyvät siis viinistä "in vino veritas".

Kokoelmat

Terveys + Urheilu / Hälsa + Sport

Feel Good Every Day

Terveyttä ja hyvinvointia voidaan tukea kuurimuotoisesti ajoittain. Terveellinen elämäntapa ei välttämättä takaa että pysymme terveenä joka hetki sillä keho käy läpi aikoja, jolloin on esim. heikentynyt vastustuskyky ja aineenvaihdunta. Meiltä löydät siis huolellisesti valikoitu valikoima terveys ja hyvinvointi, sekä urheilu- että suorituskykyä edistäviä tuotteita tukemaan kehon ja mielen terveyttä.Ota Yhteyttä

 
Terveys-Hyvinvointi-Elämäntapa
Closed group · 6 members
Join Group
Terveys, hyvinvointi ja rikas elämä, nämä asita ovat kaikkien saavutettavissa. Ryhmä luo avoimen keskustelukanvan jossa voimme vastata terveyteen, hyv...
 

NatureAndYou (@visitnatureandyou) * Instagram photos and videos

961 Followers, 542 Following, 282 Posts - See Instagram photos and videos from NatureAndYou (@visitnatureandyou)