EcoDeli | Hamppu

Parhaat puhtaat deli- ja hampputuotteet Suomesta ja maailmalta

Tässä osiossa parhaat ainesosat jokaisen koti-, ammattikokin tai -leipurin keittiöön. Näillä tuotteilla saat keittiön kukoistamaan ja annat samalla keholle sen, mitä se tarvitsee pysyäkseen terveenä luonnollisesti luomuruoan ja -juoman kautta. 

Delituotteet italialaiselta pientoimittajaltamme ovat todellista gourmet-ruokaa, joka tuotetaan suurella sydämellä, laatu edellä -ajatuksella ja perinteitä kunnioittaen. Valikoima voi vaihdella raaka-aineiden saatavuuden mukaan ja siksi tuotteita on saatavilla rajallisia määriä. Meiltä saat myös aitoa italialaista pastaa korkealaatuisesta italialaisesta durumvehnästä.

Hampputuotteilla saat joka ateriasta terveellisemmän. Leivonnassa käytettynä hamppujauhot tuovat mukanaan runsaasti hyviä aineita, kuten kuituja ja Omega-3 ja -6-rasvahappoja, ja samalla ne vähentävät vehnäjauhojen kuormitusta elimistöön, joten niiden avulla saat loihdittua helposti terveellisempiä herkkuja. 

Hampputuotteiden laatu on ensisijaisen tärkeää sekä maun että terveyden kannalta. Auringon määrä on suurin vaikuttaja hampun laatuun, siksi meidän hampputuotteemme tulevat Kroatiasta, missä on yli 250 aurinkopäivää vuodessa.


EcoDeli


Hamppu


Miksi valitset meidän hampputuotteemme?

Hampputuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia ja tulevat alueelta, jossa terve maaperä, lämmin aurinkoinen ilmasto ja puhdas ympäristö takaavat optimaaliset olosuhteet hampun kasvatukselle. Tuotteet ovat täysin luonnollisia ja vapaita kemikaaleista, kuten säilöntäaineista ja lisäaineista. Viljelyssä ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita. 

Kaikki hampputuotteemme on valmistettu Finola-hamppulaadusta, jolla on erinomaiset ravintoarvot. Hampunsiemenet ovat ainutlaatuinen luonnontuote. Ne sisältävät lähes kaikki ihmisen tarvitsemia ravintoaineita optimaalisessa suhteessa: rasvahappoja Omega-3, -6 ja -9 (ml. "super-rasvahapot" GLA ja SDA), helposti sulavia proteiineja ja välttämättömiä aminohappoja, mineraaleja, vitamiineja sekä ravintokuituja.

Tuotteemme sopivat gluteenittomaan, vegaaniseen ja raakaruokavalioon.