Öljyt | Siemenet

Laadukas kylmäpuristettu öljy antaa runsaasti makua ruoalle ja tukee terveyttä

Öljyt ovat erittäin tärkeitä ja ne auttavat säilyttämään kehon tasapainon. Vähän kuin auton moottori, ihmiskeho tarvitsee öljyjä toimiakseen. Kylmäpuristettu oliiviöljy on jokaisen keittiön ehdoton ruokaöljy, jonka terveyshyödyt ovat hyvin tiedossa ja joka kuuluu terveellisen Välimeren ruokavalion tärkeimpiin ruoka-aineisiin. Huipputerveellisestä ja herkullisesta hamppuöljystä saat välttämättömät Omega-3, -6 ja -9-rasvahapot täydellisessä suhteessa.

Öljyjen suurin ongelma on, että korkealaatuisten kylmäpuristettujen öljyjen löytäminen on haastavaa. Suurin osa erityisesti Keski- ja Pohjois-Euroopan öljyistä eivät ole ensimmäisen puristuksen öljyjä. Mitä heikompi öljyn laatu on, sitä enemmän ei-toivottuja ja kuonaa tuottavia aineita ne sisältävät. Teemme töitä sen eteen, että huolella poimitussa valikoimassamme olevat öljyt ovat korkealaatuisia ja puhtaita.

Meiltä saat erittäin laadukasta italialaista extra virgin -oliiviöljyä ja ensiluokkaista kroatialaista hamppuöljyä, jota uskallamme kutsua maailman parhaaksi hamppuöljyksi. Terveytesi tueksi, ihonhoitoon ja herkutteluun!


Öljyt


Siemenet