Terveellinen, tasapainoinen ja pitkä elämä yrttien ja mausteiden avulla

Laadukkaat kuivatut yrtit ja mausteet kuuluvat terveelliseen ruokavalioon ja ovat aitoja luonnonlääkkeitä. Laajassa valikoimassamme on vain parhaita orgaanisia yrttejä ja mausteita sekä mausteseoksia maista, joissa on otolliset olosuhteet yrtti- ja maustekasvien kasvulle, mikä takaa mahdollisimman täydellisen mineraali-, vitamiini- ja rasvahappokoostumuksen. 

Laadukkaat mausteet parantavat ruoan ja juoman makua ja samalla tukevat tehokkaasti kehoa, sen puhdistumista, tasapainoa ja hyvinvointia. Yrtit ovat tärkeitä vastustuskyvyn ja kokonaisvaltaisen terveyden kannalta, erityisesti koska ne edesauttavat ylläpitämään kehon luonnollista puhdistumisprosessia. 

Verkkokaupastamme saat mm. arabialaisia, intialaisia ja thai-mausteita sekä Suomen, Provencen ja Välimeren yrttejä. Herkullisissa maustesuola-sekoituksissamme yhdistyvät mausteiden ja laadukkaan puhdistamattoman merisuolan mineraalien terveyshyödyt.

Perustajillamme Niklaksella ja Rocolla on tapana sanoa, että yrtit ovat ruoan henki ja mausteet sen sielu, siksi on tärkeää, että yrttejä ja mausteita käytetään ruoanlaitossa monipuolisesti, yksi ei toimi täydellisesti ilman toista.  

Royal-Blend | OFK artesaani gourmet-mausteseokset helposti netistä

Yrttitarha | Parhaat yrtit ruokaan, teehen ja juomiin

Maustehylly | Gourmet-mausteet aisteja hivelemään

Pippurivalikoima | Makua, syvyyttä ja terveyttä

Chilivalikoima | Lämpöä ja boostia aineenvaihdunnalle

Sesonkituotteet | Erikoiset sesonkikohtaiset villiyrtit ja mausteet

Huom! Tuotteilla rajallinen saatavuus vuodesta vuoteen riippuen sadosta

Miksi valitsisit yrttimme, mausteemme ja maustesuolamme?

Yrttien ja mausteiden laatu ei vaikuta pelkästään makuun, vaan myös terveysvaikutuksiin. Mausteiden kohdalla voi toisinaan olla vaikea erottaa laadukkaat tuotteet pelkän maun perusteella. Yrtti- ja maustekasvit antavat parhaan sadon suotuisissa ilmasto- ja ympäristöolosuhteissa luonnonmukaisesti viljeltynä. Bulkkilaadun mausteet ja yrtit ovat halpoja, mutta köyhiä ravintoarvoltaan ja ne sisältävät myös haitallisia epäpuhtauksia. Laadukkaita ainesosia ei tarvitse käyttää yhtä suurissa määrin kuin heikkolaatuisempia, joten ne ovat riittoisampia.

Maustesuoloissamme yhdistyvät puhdistamattoman mineraalirikkaan merisuolan ja laadukkaiden yrttien ja mausteiden terveyshyödyt sekä artesaanikokkien ammattitaito.

Kaikki mauste- ja suolasekoituksemme ovat artesaanikokkiemme ideoimia ja heidän jatkuvassa käytössään, mikä takaa erinomaiset kulinaariset ominaisuudet.


Mausteiden ja yrttien terveysvaikutukset ovat olleet perinnetietoa jo vuosituhansia. Valitettavasti nykyisen EU- ja Suomen lainsäädännön vuoksi emme voi kertoa niistä paljoa. Annamme kuitenkin mielellämme lisätietoa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä +358407263558 info@mydvg.eu .