Yrtit | Mausteet

Terveellinen, tasapainoinen ja pitkä elämä yrttien ja mausteiden avulla

Laadukkaat kuivatut yrtit ja mausteet kuuluvat terveelliseen ruokavalioon ja ovat aitoja luonnonlääkkeitä. Laajassa valikoimassamme on vain parhaita orgaanisia yrttejä ja mausteita sekä mausteseoksia maista, joissa on otolliset olosuhteet yrtti- ja maustekasvien kasvulle, mikä takaa mahdollisimman täydellisen mineraali-, vitamiini- ja rasvahappokoostumuksen. 

Laadukkaat mausteet muuntavat ruoan ja juoman maun ja samalla tukevat tehokkaasti kehoa, sen puhdistumista, tasapainoa ja hyvinvointia. Yrtit ovat tärkeässä osassa vastustuskyvyn ja kokonaisvaltaisen terveyden kannalta erityisesti koska ne edesauttavat ylläpitämään kehon luonnollista puhdistumiprosessia. 

Verkkokaupastamme saat mm. arabialaisia, intialaisia ja thai-mausteita sekä Suomen, Provencen ja Välimeren yrttejä. Herkullisissa maustesuola-sekoituksissamme yhdistyvät mausteiden ja laadukkaan puhdistamattoman merisuolan mineraalien terveyshyödyt.

Perustajillamme Niklaksella ja Rocolla on tapana sanoa, että yrtit ovat ruoan henki ja mausteet sen sielu, siksi on tärkeää, että yrttejä ja mausteita käytetään ruoanlaitossa monipuolisesti, yksi ei toimi täydellisesti ilman toista.  


Royal-Blend | OFK artesaani gourmet-mausteseokset helposti netistä


Yrttitarha | Parhaat yrtit ruokaan, teehen ja juomiin


Maustehylly | Gourmet-mausteet aisteja hivelemään


Sesonkituotteet | Erikoiset sesonkikohtaiset villiyrtit ja mausteet

Huom! Tuotteilla rajallinen saatavuus vuodesta vuoteen riippuen sadosta


Mausteiden ja yrttien terveysvaikutukset ovat olleet perinnetietoa jo vuosituhansia. Valitettavasti nykyisen EU- ja Suomen lainsäädännön vuoksi emme voi kertoa niistä paljoa. Annamme kuitenkin mielellämme lisätietoa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä +358442304900 info@mydvg.eu .