OFK | Gastrolife

Puhdas siunattu sieluruoka valaisee kehoa ja mieltä

Artesaanikeittiön ihanat luomureseptit sekä ruoka- ja juomaideat

Koe maailman eri keittiöt uudella tavalla fuusio- ja artesaanihenkemme sekä luonnon ainesosatietoutemme inspiroimana. Pyrkimyksemme on luoda syvempiä ja suurempia makuelämyksiä samalla, kun edistämme ihmisten luontaista vastustuskykyä ja terveyttä.

Tämä osio on kehityksen alla. Lisää ihania reseptejämme on tulossa!


"Elämä on yhdistelmä magiaa ja pastaa."

"Life is a combination of magic and pasta."

Federico Fellini


Ainutlaatuinen Pitopalvelukonsepti

Olemme aito luomu pitopalvelua. HolyFood Catering konseptin idea on luoda unohtumattomia elämyksiä ruoan kautta. Holy Food tarkoittaa sitä, että ruokamme on siunattua, toisin sanoen tehty täydellä sydämmellä alusta loppuun, jolloin ruoassa on erilainen energialataus. Tätä on testattu vuodesta 2018 eri ikäisten ihmisten kanssa ja oman kokemuksen ja palautteen perusteella, sydämellä ja rakkaudella tehty ruoka on todella ainutlaatuista. Priorisoimme ruoassa tietenkin luomuainesosia valikoimastamme.

Todellisen Artesaanitaidon Luomusvoima

Olemme vuosien mittaan luoneet valikoiman ykköslaaduun luomu-tuotteita ja niistä ovat muodostuneet nykyiset Royal-Blend, Fusion-Tea ja PerDiem-Tea tuoteperheet. Pyrimme siihen, että OFK tuoteet ovat aina harmonisessa tasapainossa, jotta ne luovat unohtumattomia makuelämyksiä kerta toisensa jälkeen. Kun kotona on OFK maustekaappi voi olla siitä varma, että ruoka on aina hetki, jota arvostaa.


OFK Valikoiman Valokeilat

Metsäsienimauste 60g

Ainutlaatuinen metsäsieni-, mauste- ja yrttisekoitus, joka nostaa ruoan uudelle tasolle. Toimii parhaiten lihan, kanan tai vege ruokien kanssa. Testaa myös perinteisen kerma-sienikastikkeen kera. Metsäsienet ovat todellisia henkisyyden edistäjiä ja kehon kokonaisvaltaisia puhdistajia. Suosittelemme käyttämään metsäsieni maustetta jopa pari kertaa viikossa ruoanlaitossa, jos haluaa tukea terveyttä ja ylläpitää vahvaa vastustuskykyä.

11,50 €

  Elinvoimatee 60g

  Elinvoimatee on kuin sisäinen henkinen auringonnousu. Solutasolla vaikuttava ainutlaatuinen teesekoitus, jossa vahvimmat luonnon aineet tuotu yhteen harmoniassa. Energisoi ja tukee mieltä. Parempaa luontaista tukea keholle on vaikea löytää.

  8,90 €

   Kuningatartee 60g

   Erittäin tasapainoinen naistentee, jota voi nauttia ympäri vuorokauden. Tämä aivan ihana yhdistelmä vadelmaa, ruusunmarjaa, ruusua ja karhunvatukanlehteä todella hellii ja varjelee kehoa, mieltä ja tietenkin sielua. Voidaan nauttia kuumana ja kylmänä.

   7,90 €

    Otsikkosi

    Tästä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

    Otsikkosi

    Tästä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.