OFK | GastroLife

Puhdas siunattu sieluruoka valaisee kehoa ja mieltä

Artesaani luomureseptit ja -ideat

Koe maailman eri keittiöt uudella tavalla fuusio- ja artesaanihenkemme sekä luonnon ainesosatietoutemme inspiroimana. Pyrkimyksemme on luoda syvempiä ja suurempia makuelämyksiä samalla, kun edistämme ihmisten luontaista vastustuskykyä ja terveyttä.


"Elämä on yhdistelmä magiaa ja pastaa."

"Life is a combination of magic and pasta."

Federico Fellini

Ainutlaatuinen Pitopalvelukonsepti

Olemme aito luomu pitopalvelua. HolyFood Catering konseptin idea on luoda unohtumattomia elämyksiä ruoan kautta. Holy Food tarkoittaa sitä, että ruokamme on siunattua, toisin sanoen tehty täydellä sydämmellä alusta loppuun, jolloin ruoassa on erilainen energialataus. Tätä on testattu vuodesta 2018 eri ikäisten ihmisten kanssa ja oman kokemuksen ja palautteen perusteella, sydämellä ja rakkaudella tehty ruoka on todella ainutlaatuista. Priorisoimme ruoassa tietenkin luomuainesosia valikoimastamme.

Todellista Artesaanitaidon Luomusvoima

Olemme vuosien mittaan luoneet valikoiman ykköslaaduun luomu-tuotteita ja niistä ovat muodostuneet nykyiset Royal-Blend, Fusion-Tea ja PerDiem-Tea tuoteperheet. Pyrimme siihen, että OFK tuoteet ovat aina harmonisessa tasapainossa, jotta ne luovat unohtumattomia makuelämyksiä kerta toisensa jälkeen. Kun kotona on OFK maustekaappi voi olla siitä varma, että ruoka on aina hetki, jota arvostaa.


Kuukauden OFK Valokeilatuotteet

Metsäsienimauste 60g

Ainutlaatuinen metsäsieni-, mauste- ja yrttisekoitus, joka nostaa ruoan uudelle tasolle. Toimii parhaiten lihan, kanan tai vege ruokien kanssa. Testaa myös perinteisen kerma-sienikastikkeen kera. Metsäsienet ovat todellisia henkisyyden edistäjiä ja kehon kokonaisvaltaisia puhdistajia. Suosittelemme käyttämään metsäsieni maustetta jopa pari kertaa viikossa ruoanlaitossa, jos haluaa tukea terveyttä ja ylläpitää vahvaa vastustuskykyä.

11,50 €

  Elinvoimatee 60g

  Elinvoimatee on kuin sisäinen henkinen auringonnousu. Solutasolla vaikuttava ainutlaatuinen teesekoitus, jossa vahvimmat luonnon aineet tuotu yhteen harmoniassa. Energisoi ja tukee mieltä. Parempaa luontaista tukea keholle on vaikea löytää.

  8,90 €

   Kuningatartee 60g

   Erittäin tasapainoinen naistentee, jota voi nauttia ympäri vuorokauden. Tämä aivan ihana yhdistelmä vadelmaa, ruusunmarjaa, ruusua ja karhunvatukanlehteä todella hellii ja varjelee kehoa, mieltä ja tietenkin sielua. Voidaan nauttia kuumana ja kylmänä.

   7,90 €

    Reseptejä ja ideoita maailman ääriltä

    Chefs Corner osiossa esitellään ruokareseptejä ja ideoita, joiden avulla saa keittiöön kuin keittiöön tuotua lisävirtaa ja sitä niin tärkeää hullua luovuutta. Pidemmän kaavan visiona meillä on luoda ja julkaista Chefs Corner kokkausvideoita, joissa käytetään meidän OFK luomutuotevalikoimaa ja sitä kautta tuodaan myös HolyFood jokaiseen kotiin, joka osaa arvostaa korkeavärähteistä ruokaa ja juomaa.


    Artesaanikokkimme Niklas ja Rocco ovat paitsi intohimoisia kokkeja myös erinomaisia viihdyttäjiä. Chefs Corner luotiinkin juuri yhdistämään aito keittiö ja viihde, visiona on siis luoda kokkiohjelma tai jaksoja, joissa todella uppoudutaan viihdyttävällä tavalla ruokamaailmaan ja kaikkeen ihmeelliseen mitä se parhaimmillaan tarjoaa, sosiaalinen aspekti mukaan lukien. Chefs Corner on myös alusta, jonka kautta jaamme reseptejä ja keittiövinkkejä, jotta mahdollisimman moni saisi luotua omasta keittiöstä luovuuden pisteen. Pienten asioiden huomioiminen, intohimo, sinnikkyys, luovuus, sydän, uskallus, toisto ja sen kautta rutiini kuuluvat jokaisen artesaanikokin taitopakkiin. Harjoitus tekee mestarin, sen pituinen se.


    "Ruoanlaiton kautta nostamme värähtelyämme ja löydämme tasapainoa materialistisessa maailmassa."

    "Through cooking, you raise your spiritual level and balance yourself in a world that is materialistic."

    Laura Esquivel

    Tunne ainesosasi, se on elämässä lähtökohta

    Niklas usein sanoo, että kukaan, joka väittää itseään mestari kokiksi, vaikka olisi miten arvostettu, jos ei tunne ainesosia ja niiden käyttäytymistä ei pysty luomaan siunattua ruokaa. Tietoisuus, uteliaisuus, sydän, kriittisyys, luovuus, avoimuus ja tiedostaminen tekevät hyvän kokin. Mestari kokkeja ei luoda missään kouluissa, vaan he ovat itseoppineita mestareita, jotka aidosti ymmärtävät ja syvästi arvostavat ruoalaitan jaloa taitoa ja sen saloja.


    "Korkeavärähteinen ruoka ei ole mitenkään itsestään selvä asia, se vaatii tasapainoa, laadukkaita ainesosia ja stressittömän tilan, jolloin sydän siunaa ruoan meidän puolesta ja nostaa sen värähtelyä, se on myös syy miksi kotiruoassa on aina omanlaisensa magia."

    Niklas Christides