Know Your Ingredients

Ainesosa Wiki │ Ingrediens Wiki

Know Your Ingredients on luotu auttamaan asiakkaita saamaan erilaista tietoa ainesosista, niiden vaikutuksesta kehoon sekä tietenkin niiden käytöstä. Maailma tarjoaa kaiken tarpeellisen itsehoitoon, ihmiset on vain teollisten paineiden ja valtioiden rajoitusten kautta viety pois luonnonmukaisten orgaanisten ainesosien käytöstä, jotta lääketiede voisi kasvaa ja kontrolloida ihmisten hyvinvoinnin tilaa. Lääketiede valtioiden tukemana on luonut puitteet sille pahoinvoinnille, joka yhteiskunnassa vallitsee, ei vain Suomessa vaan ympäri maailmaa. Luonnollinen laadukas orgaaninen ainesosa, jonka alkuperä tunnetaan, on investointi oman kehoon ja mielenterveyteen, josta kaiken lisäksi luonto vielä kiittää; se on kestävä ja eettinen valinta.

Haluamme korostaa kokonaisuuden tärkeyttä, sillä liiallinen keskittyminen täsmähoitoon on yksi suurimmista virheistä. Kokonaisvaltaisesti terve keho on terveellisen ja tasapainoisen elämän lähtökohta. Monipuolinen ainesosien käyttö on oikea tapa tukea kehoa, mieltä ja sielua. 

Muista aina kuunnella kehoasi ja sitä, miten se reagoi eri asioihin. Sen lisäksi, että jokaisen keho on erilainen (veriryhmä, paino, ikä...), elämäntavoilla ja mahdollisilla stressitiloilla on myös suuri merkitys. Siispä, elämänlaatu on pitkälti omista valinnoista kiinni.

Tiedustelut ja yhteistyö +358407263558


Ainesosat