NaY | Öljyt & Siemenet

Herkuttelu, terverys, ihonhoito

Laadukas kylmäpuristettu öljy antaa runsaasti makua ruoalle ja tukee terveyttä

Öljyt ovat erittäin tärkeitä ja ne auttavat säilyttämään kehon tasapainon. Vähän kuin auton moottori, ihmiskeho tarvitsee öljyjä toimiakseen. Kylmäpuristettu oliiviöljy on jokaisen keittiön ehdoton ruokaöljy, jonka terveyshyödyt ovat hyvin tiedossa ja joka kuuluu terveellisen Välimeren ruokavalion tärkeimpiin ruoka-aineisiin. Huipputerveellisestä ja herkullisesta hamppuöljystä saat välttämättömät Omega-3, -6 ja -9-rasvahapot täydellisessä suhteessa.


Öljyjen suurin ongelma on, että korkealaatuisten kylmäpuristettujen öljyjen löytäminen on haastavaa. Suurin osa erityisesti Keski- ja Pohjois-Euroopan öljyistä eivät ole ensimmäisen puristuksen öljyjä. Mitä heikompi öljyn laatu on, sitä enemmän ei-toivottuja ja kuonaa tuottavia aineita ne sisältävät. Teemme töitä sen eteen, että huolella poimitussa valikoimassamme olevat öljyt ovat korkealaatuisia ja puhtaita.

Meiltä saat erittäin laadukasta italialaista extra virgin -oliiviöljyä ja ensiluokkaista kroatialaista hamppuöljyä, jota uskallamme kutsua maailman parhaaksi hamppuöljyksi. Terveytesi tueksi, ihonhoitoon ja herkutteluun!


Tilaukset & Tuki │ +358407263558 │ info@mydvg.eu

Öljyt

Kokoelmat

Siemenet

Kokoelmat

Miksi ostaisit öljyt ja siemenet meiltä?

Valitsemme tuotteet lähtökohtaisesti omaa käyttöämme varten. Meillä on vankat suhteet toimittajiin Italiassa ja Kroatiassa, sillä toinen DVG:n perustajista Rocco Parisi on kotoisin Etelä-Italian maaseudulta, ja hän asuu nykyisin Kroatiassa. Toimimme vain niiden pientuottajien kanssa, jotka tuottavat laadukkaita elintarvikkeita luonnonmukaisin menetelmin.

Erilaisia oliiviöljyjä on paljon tarjolla, mutta suurin osa niistä, erityisesti Pohjoismaissa myytävistä tuotteista, on heikkolaatuisia teollisesti tuotettuja öljyjä. Oliiviöljyn polyfenolit suojaavat veressä olevia rasvahappoja oksidatiivista stressiä vastaan, joten niillä on tärkeä rooli terveytemme kannalta. Juuri siksi oliiviöljyn laatuun kannattaa panostaa. Hyvälaatuista kylmäpuristettua oliiviöljyä voi yhtä hyvin käyttää niin ruoan viimeistelyyn kuin paistamiseen.

Hamppuöljy ja hampunsiemenet ovat parhaita terveysruokia, mitä maailmalta löytyy. Ne sisältävät lähes kaikki ihmisen tarvitsemia ravintoaineita optimaalisessa suhteessa: rasvahappoja Omega-3, -6 ja -9, proteiineja, aminohappoja, mineraaleja, vitamiineja sekä ravintokuituja. Hamppuproteiini on erittäin terveellistä ja ainutlaatuista, sillä se sisältää kaikki ihmiselle tarpeelliset 20 aminohappoa. Hamppukasvin saama auringon määrä on suorassa yhteydessä hampun laatuun ja ravintosisältöön, ja juuri siksi premium-laadun hampputuotteemme tulevat Kroatiasta.