Petri Niklas Christides

Tuon valoa, toivoa ja tasapainoa maailmaan, askel askeleelta ja hetki hetkeltä...


Kuva │ Profiili

Syntynyt 1982

Valon, tiedon, tietoisuuden ja tasapainon maailmanlähettiläs. Orgaanisen johtamisen ja yrittämisen valmentaja ja edelläkävijä.

MD + CEO │ Artisaani │ Kirjailija │ Puhuja │ Johtamistaito │ Valmentaja + ohjaaja │ Hallintorakenteet + jatkuva kehitys + tehokkuus │ Agile │ Pehmeä taito + tietoisuus-ohjaus │ Työhyvinvointi + Uraohjaus

#DrNick #PNC #BeTheChange

Intro │ Tausta

Elämäni on täynnä tarkoitusta ja sisältöä, koska en ole koskaan valinnut tai tyytynyt helpon kautta kulkemiseen. Olen nähnyt, kokenut, tuntenut, voittanut, menettänyt ja on ollut todellinen ilo saada yhtälailla kokea elämän iloiset kuin vaikeat puolet. Urani alkuvaiheissa opin arvostamaan ihmisiä ja sen miten tärkeää oikeanlainen johtaminen ja esimerkiksi palveluntarjoaminen on maailmassa. Näihin käsitteisiin sain tutustua sekä armeijassa, että lentokentällä ollessani (ikä 15-25).

Globaaliin yritysmaailmaan sain huolella syventyä UK:ssa, missä vietin 6 vuotta Rolls-Royce-organisaatiossa. Sain hallinnoida suuria kokonaisuuksia ja johtaa loppuvaiheessa yli 50 henkistä business management -yksikköä. Merkittävää oli myös se, että Rolls-Royce-aikana pystyin rauhassa kehittämään omaa ymmärrystä ja näkemystä agile-käsitteestä ja miten rakennetaan tehokas organisaatio, johon kuuluivat erityisesti talouden-, toimitusketjujen-, projektien-, operatiivisen kentän- ja riskienhallintavastuu globaalisella tasolla (ikä 25-31).

Minulle avautui sopiva rako siirtyä yrittäjäksi ja oman ambition inspiroimana ryhdyin tietenkin heti sarjayrittäjäksi, jotta voisin ryhtyä toteuttamaan minun visiota siitä, miten maailmaa voitaisiin viedä tehokkaampaan ja kestävämpään suuntaan tuotteiden ja palveluiden kautta. Perustin minun yrityskonsultointi- ja valmennusliiketoiminnan (HICCS) Suomeen ja Britanniaan, ja otin samalla myös vetovastuun äidin terveys- ja hyvinvointiyhtiöstä (Nature and You), mikä parin vuoden jälkeen yhdistettiin Dolce Vita Global:iin, jonka perustimme Rocco Parisin kanssa tuomaan ihmisille ja yrityksille suunnattuja kokonaivaltaisia elämäntavan, elämänlaadun ja tietoisuuden edistämisen ratkaisuja (ikä 31-37).

Kaikista edellämainituista syistä voin siis vain todeta, että vaikka matka on ollut pitkä ja on omalla tavallaan vielä hyvin alussa, niin tasapainon olen löytänyt juuri siitä, että teen asiota tietoisesti, enkä ole yhteiskunnan tai muiden ihmisten ns. orja. Pyrin ymmärtämään elämää syvemmin ilman että se kuormittaa, koska onnellisuus ja hyvät teot ovat tärkein asia. Elämästä saa mielestäni aidosti vasta kiinni, kun sen käsittää ajatuksen, sydämen ja sielun tasolla, ja mielenrauhan saavuttaminen tosiaan vaatii rohkeutta, päättäväisyyttä, hikeä ja kyyneleitä. Haluan nähdä maailman sellaisena kuin se on, en usko siihen, että asiota tulisi kaunistella, koska se edustaa minun kirjoissa tietämättömyyttä ja laiskuutta.

Elämä on arvokas resurssi ja on etuoikeus olla elossa, saada kokea ja nauttia joka päivästä, mutta pitää myös ymmärtää, että olemme maan päällä ei omistaaksemme vaan oppiaksemme asioita. Tämä on se suuri asia, mikä auttaa minua kohtaamaan ja käsittelemään laajempia kokonaisuuksia, ja on auttanut minua poistamaan (ainakin suureksi osin) niitä ihmisyyden kriittisiä heikkouksia, kuten ahneus, itsekkyys, ylpeys, omistus ym. En tee asiota tai elä maineen tai omaisuuden kautta, vaan uskon että minun pitää jakaa tietoa ja tukea maailmaa kehittymään avoimella sydämellä ja positivisella maailmakatsomuksella. Ei pidä pakottaa asiota eteenpäin vaan pyrkiä tasapainoon, jolloin voi saavuttaa jatkuvan ja kestävän flow-tilan.

Intohimo │ Harrastukset

Ihmisten, nuorten ja vanhojen, ohjaaminen kohti tasapainoista elämää (kehon, mielen, hengen, sielun hyvinvointi ja tasapaino...)

Artesaanimaailma, uuden luominen, kierrätys ja tuotekehitys (ruoka, juoma, viini, käsityö...)

Sosiaalinen kanssakäyminen, viini, spa, sauna ja pitkät keskustelut (filosofia, politiikka, uskonto, avaruus, tulevaisuus, elämä...)

Urheilu ja liikkuminen (luonnossa kävely, jalkapallo, salibandy, tennis, golf...)

Yhteiskunnan uudelleenrakentaminen ja tulevaisuuden luominen, jossa ihmiset pitävät yhtä ja tekevät yhdessä ympäri maailmaa ja avaruudessa


Tieto │ Taito

Hallinto-, Finanssi-, Henkilöstö-, Yhtiö- ja Operattiviset Rakenteet ja Käytännöt

Orgaaninen-Tehokkuus, -Riskienhallinta, -Agile

Syvä-, Hyvinvointi- ja Tehokkuus-Johtaminen

Pehmeän Taidon + Holistisen Näkemyksen Valmennus

Globaali kaupankäynti import ja export

Markkinointi, media, kirjoittaminen, video, tiedon jakaminen, kommunikointi

Kuinka voin auttaa? │ +358407263558 │ info@mydvg.eu

Palvelut │ Ratkaisut

Ota yhteyttä │ +358407263558 │ info@mydvg.eu