Tietoisuus valmennus

Tuntuuko koskaan siltä, että haluaisit olla lähemmässä yhteydessä maailmaan ja ymmärtää sitä paremmin?

Meidän Tietoisuus E-Valmennus on suunniteltu juuri tämäntyyppisiä kysymyksiä varten, ja erityisesti laajempien käsitteiden ymmärtämiseen ja käsittelemiseen. Tietoisuus on itsemme ja ympäristömme syvempää ymmärtämistä, kaikki lähtee sisältä, omasta itsestä, ja sitä pyrimme avaamaan. Ideana on löytää tasapainoa elämään ja yhdistää mieli, keho ja sielu.

Lähestymme tietoisuutta hyvin maltillisesti, sen ei tarvitse olla eikä se ole mikään ylitsepääsemätön tai pelottava asia. Maailma on ihmeellinen paikka, täynnä hienoja asioita ja tietoisuuden kasvattamisen kautta voidaan nauttia täysin siemauksin siitä mitä maailma meille tarjoaa.

Ensimmäisen varauksen yhteydessä saat vielä tutustumistarjouksena 20 min lisäaikaa ilmaiseksi. 

Aika varataan suoraan puhelimitse numerosta +358407263558, jolloin pyritään myös pikaisesti kartoittamaan asiakkaan nykytila. Valmentaja lähettää linkin videotapaamiseen, kun valmennuksen ajankohdasta on sovittu.

Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja mitään tietoa ei jaeta ulkopuolisille tahoille.

Medvetenhet E-Coaching

Känns det tidvis att du skulle vilja vara i närmare kontakt med världen och förstå den bättre?

Vår medvetenhet E-Coaching är utvecklad för att hantera dessa typer av frågor, och speciellt för att förstå och hantera bredare begrepp om hur vi och världen runt oss fungerar. Medvetenhet kräver en djupare förståelse om oss själva och miljön runt oss, allt börjar inifrån, från oss själva. Tanken är att försöka skapa kontakt och hitta balans mellan tanke, kropp och själ.

Vi närmar oss medvetenhet ämnet med en öppen syn, eftersom det inte behöver vara oöverstigligt eller skrämmande. Världen är en underbar plats, full av möjligheter, och genom att öka medvetenheten kan vi komma i kontakt med allt världen erbjuder oss.

I samband med första bokningen får du ytterligare 20 minuter extra tid gratis. 

Bokningar tar vi direkt via telefon +358407263558, samtalets syfte är också att förstå kundens nuvarande situation.

Alla diskussioner är konfidentiella och ingen information delas med utomstående parter.

Valitse variaatio:

Alkaen 39.00 €
Please select variants first