Johtamistaito + Karisma E-Valmennus 40min

Ei varastossa

Haluaisitko parantaa henkilökohtaista johtamistaitoa ja laatua, tai edistää oman tiimin johtamista, siinä tapauksessa kannattaa puhua meille. Olemme johtamistaidon ja karisman kehittämisen asiantuntijoita ja pyrimme inspiroimaan uuden sukupolven johtamista ihmisissä. Ota sinäkin aimo harpaus kohti tulevaa, oma kehitys pitää aloittaa jo tänään jos aikoo olla osana niitä harvoja ihmisiä jotka harjoittavat johtamista tulevaisuudessa. Miten tämän teemme?

o Autamme sinua ymmärtämään keskeisiä asiota johtamisessa, kestävässä kehityksessä ja siitä mikä rooli karismalla on nykyajan ja tulevaisuuden johtamisessa

o Autamme sinua sisäistämään oman johtamisen dynamiikkaa, vahvuuksia ja heikkouksia ja miten niitä voi työstää (HICCS-ORBIT-ohjelma on myös arvokas resurssi tähän)

o Painotamme tietoisuuden ja sen jatkuvan kehityksen tärkeyttä, sitä miten se on kokonaisvaltainen osa johtamista, ja miten sen kautta vaikutetaan tuloksen tekoon, menestykseen, laajempien kokonaisuuksien hahmottamiseen, luottamuksen luomiseen, ja tietenkin siihen miten inspiroidaan ja motivoidaan muita ihmisiä

29.00 €
Please select variants first

Varaa ilmainen 20min tutustumis E-valmennus video istunto info@hiccs.fi tai puhelimitse +358407263558. Tällä tavalla tapaat valmentajan ja voitte keskustella siitä miten valmennus voisi olla hyödyksi.

Valitse valmentaja (valmennuskielet):

o Niklas Christides (Englanti, Suomi, Ruotsi)

Meidän valmennukset pidetään aina videon välityksellä, miksi? Koska se on helppoa, kustannustehokasta ja joustavaa. Jokainen E-valmennus video istunto kestää 40min, voit varata max 3 istuntoa (120min) yhdelle päivälle. Pyrimme aina parhaamme mukaan kattamaan mahdollisimman paljon kokonaisuuksia, täytyy kuitenkin todeta että yhdessä istunnossa ei kaikkeen pysty ja positiivisen muutokseen luomiseen tarvitaan ensikädessä aikaa, uskoa ja sitoutumista.

Ota yhteyttä info@hiccs.fi ja sovi valmennukselle ajankohta, otamme varauksia vastaan valmentajan aikataulun joustavuuden mukaan klo 8:00 ja 20:00 välillä. Kun valmennus on maksettu lähetämme vahvistuksen varauksesta ja linkin video valmennukseen.

Jos tahdot varmistaa että valmennus on mahdollisimman tehokasta kannattaa valmistautua istuntoon huolella. Valmentajalle voi tarpeen tullen lähettää materiaalia etukäteen mailitse info@hiccs.fi (kaikki tieto joka kanssamme jaetaan pidetään aina salassa eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää).