Kuusi Yrttiä Sekoitus 25g

#Vastustuskyky #Aineenvaihdunta #Sydän #Mineraalit #Puhdistus #Tulehdus

Erinomainen yrttisekoitus jokapäiväiseen käyttöön. Voisi sanoa, että yrtit ovat ruoan henki ja mausteet sen sielu, siksi on tärkeää, että yrttejä ja mausteita käytetään monipuolisesti, yksi ei toimi ilman toista. Yrtit ovat myös tärkeässä osassa vastustuskyvyn ja kokonaisvaltaisen terveyden kannalta, erityisesti koska ne edesauttavat ylläpitämään kehon luonnollista puhdistumiprosessia.

Six Herbs Blandning 25g

#Motståndskraft #Ämnesomsättning #Hjärta #Mineraler #Detox #Inflammation

En utmärkt örtblandning för vardagligt bruk. Man kan tänka att örter representerar matens anda och kryddorna själen, därför är det viktigt att örter och kryddor används mångsidigt, ena kan inte fungera utan den andra. Örter spelar också en ytterst viktig roll gällandes motståndskraften och vår helhetshälsa, särskilt eftersom den bidrar effektivit till att upprätthålla kroppens naturliga rengöringsprocesser.

4.50 € 5.50 €
Please select variants first

Ainesosat > Luomu nokkonen, -basilika, -oregano, -timjami, -rosmariini, -karhunvatukanlehti

Alkuperämaa > Suomi

Käyttö > Sopii teehen ja ruokaan. 

Tee: 2-3 tl per 1 litra vettä. Suositelemme pitkää 1-12 tunnin haudutusta

Ruoka: 1-2 tl per 500 ml kastiketta, annetaan hautua ja fuusioitua 15 min

Terveys > Yrttien ja mausteiden laadun tunnistaa mausta ja terveysvaikutuksista. Kun käytössä on aidosti laadukkaat ja luonnollisesti kuivatetut yrtit ja mausteet, niitä tulee käyttää pienemmissä määrin kuin "tavallisia".

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös tutustumaan laajemmin ravinnon terveysvaikutuksiin, koska EU lainsäädäntö kieltää tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organisk nässla, -basilika, -oregano, -timjam, -rosmarin, -björnbärsblad

Ursprungsland > Finland

Användning > Te: 2-3 tsk per 1 liter vatten (rekommenderar lång bryggning 1-12 timmar) > Mat: 1-2 tsk per 500ml sås, låt fusioneras och brygga i 15min

Hälsa > Kvaliteten av örter och kryddor känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Äkta naturligt torkade örter och kryddor av hög kvalitet bör användas mera sparsamt.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.