Markkinointi Kehitys 60min

Markkinointi on varmasti suurimpia päänsärkyjä, jonka kanssa yrittäjä joutuu kamppailemaan. Markkinoinnin suurin haaste onkin kokonaisvaltaisuus ja kompleksisuus, ja se ei ole helpottumassa. 

Kokonaisuuksien hahmottaminen vaatii näkökykyä ja visiota, sekä strategista särmää, sitä me tarjoamme markkinoinnin suhteen, autamme sinua hahmottamaan toiminnan moniulotteisuutta ja kartoittamaan sen potentiaalia.

Siitä voimme sitten jatkaa ja pyrkiä rakentamaan toimiva lyhyt ja erityisesti pitkäjänteinen markkinointiympäristö.

Ole yhteydessä ja kerro tarpeistasi info@mydvg.eu niin katsotaan miten voisimme olla avuksi.

29,00 €

Tuttu tunne meillekin tämä markkinointiin liittyvä pääsärky, mekin olemme markkinointia koskevien kysymysten kanssa kamppailleet, mihin kannattaa panostaa, mistä on paras aloittaa, milloin saa tietää onko toimenpiteistä mitään konkreettista hyötyä, pitääkö muuttua vai pysyä visiossa, kannattaako panostaa osaajiin vai onko se hukkaan heitettyä rahaa, miten digi- ja SOME-maailmaa tulisi ylipäätään ymmärtää... Kyllä, kysymyksiä on suunnattoman paljon, ei siis ihme, että harvalla yrityksellä on vedenkestävää markkinointia.

Markkinointi on lisäksi yllättävän suuri taakka kukkarolle ja olemme itse pyrkineet minimoimaan kulut, mutta maksimoimaan hyöty. Markkinoinnissa on paljon eri osa-alueita ja me tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä yrityksesi näköinen markkinointitukipaketti, johon voi sisältyä digipuolen toteutusta, kuten nettisivut ja hakukoneoptimointi, SOME-strategian ja kanavien kehitystä, kattavan sisältöstrategian luomista, perinteisen markkinointimateriaalin tuottamista ja yhteistyöprojekteja, jonka kautta voi edistää näkyvyyttä ja paljon muuta.

Meiltä saat käytännönläheistä kosketuspintaa markkinointiin liittyvissä asioissa, ei vain teoriaa ja koulussa opittua höpö-höpö teoriaa. Käytäntöön perustuvat ratkaisut ovat edistyksellisiä koska niihin voi luottaa, pienistä asioista aloitetaan ja suurin asioihin ei kannata siirtyä ennen kuin runko on korjattu ja kunnossa, kärsivällisyys onkin siksi suuri osa menestystä.