Mielenvoima + Tietoisuus E-Valmennus 40min

Ajattelutapa ja tietoisuus ovat keskeisiä tulevaisuuden taitoja kaikille johtajille ja yhteiskunnan kehitykselle. Auttamme sinua syventymään aiheeseen kehittämällä tietoisuutta käsittelemällä laajempia kokonaisuuksia ja maailmaa, sekä sen toimintaa koskevia asioita ja vaikeita kysymyksiä, joita et ehkä ole itse pystynyt käsittelemään aiemmin. Miten teemme tämän?

o Autamme sinua ymmärtämään ja kehittämään omaa etiikkaa, valmiuttaa tehdä muutoksia elämässä, sekä tuomaan esille osa-alueita joissa olet vahva ja voisit menestyä parhaiten

o Autamme sinua ymmärtämään tietoisuutta, mitä se tarkoittaa ja miten voit muuttaa suhtautumista itseäsi ja maailmaa kohtaan

o Autamme sinua ryhtymään toimiin, jotka vaikuttavat myönteisesti uraasi ja myös yhteiskunnalliseen velvoitteeseen olla inspiraatio muille. Näiden askelien kauttaa voidaan lisätä onnea ja vakautta omassa elämässä

29.00 €
Please select variants first

Varaa ilmainen 20min tutustumis E-valmennus video istunto info@hiccs.fi tai puhelimitse +358407263558. Tällä tavalla tapaat valmentajan ja voitte keskustella siitä miten valmennus voisi olla hyödyksi.

Valitse valmentaja (valmennuskielet):

o Niklas Christides (Englanti, Suomi, Ruotsi)

Meidän valmennukset pidetään aina videon välityksellä, miksi? Koska se on helppoa, kustannustehokasta ja joustavaa. Jokainen E-valmennus video istunto kestää 40min, voit varata max 3 istuntoa (120min) yhdelle päivälle. Pyrimme aina parhaamme mukaan kattamaan mahdollisimman paljon kokonaisuuksia, täytyy kuitenkin todeta että yhdessä istunnossa ei kaikkeen pysty ja positiivisen muutokseen luomiseen tarvitaan ensikädessä aikaa, uskoa ja sitoutumista.

Ota yhteyttä info@hiccs.fi ja sovi valmennukselle ajankohta, otamme varauksia vastaan valmentajan aikataulun joustavuuden mukaan klo 8:00 ja 20:00 välillä. Kun valmennus on maksettu lähetämme vahvistuksen varauksesta ja linkin video valmennukseen.

Jos tahdot varmistaa että valmennus on mahdollisimman tehokasta kannattaa valmistautua istuntoon huolella. Valmentajalle voi tarpeen tullen lähettää materiaalia etukäteen mailitse info@hiccs.fi (kaikki tieto joka kanssamme jaetaan pidetään aina salassa eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää).