Fenkolinsiemen 60g

Ruoansulatusta ja vatsaa tukevassa fenkolissa on makeahko, anista muistuttava maku ja sitä suositellaan leivontaan, riisin kanssa ja erityisesti kalaruokiin.

Kuivatetusta fenkolinsiemenestä löytää taustalta hennon lakritsin maun mikä on myös suurin syy siihen, että se sopii niin hyvin erilaisiin kalaruokiin.

Fänkål

Fänkål har en sötaktig, anisliknande smak, rekommenderas för bakning och för att smaksätta fiskrätter.

6,90 €

Ainesosat > Luomu fenkoli

Alkuperämaa > Intia

Käyttö > Tee: 1/2 tl per kuppi 150ml (10min haudutus) / 1-2 tl per 1 litra vettä (suositellaan pitkää haudutusta 1-12 tuntia) > Ruoka: 1/2 tl per 500ml kastiketta, annetaan hautua ja fuusioitua 15min

Terveys > Yrttien ja mausteiden laadun tunnistaa maussa ja terveysvaikutuksissa, kun on käytössä aidosti laadukkaat luonnollisesti kuivatetut yrtit ja mausteet niitä tulee käyttää pienemmissä määrin.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organisk fänkål

Ursprungsland > Indien

Användning > Te: 1/2 tsk per kopp 150ml (10min bryggning) / 1-2 tsk per 1 liter vatten (rekommenderar lång bryggning 1-12 timmar) > Mat: 1/2 tsk per 500ml sås, låt fusioneras och brygga i 15min

Hälsa > Kvaliteten av örter och kryddor känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Äkta naturligt torkade örter och kryddor av hög kvalitet bör användas mera sparsamt.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.