Marjasuola 120g

Marjasuola on maukas maustesuola, sekoitus korkealaatuista puhdistamatonta merisuolaa ja kuivattuja suomalaisia metsämarjoja.

Tämä gourmet suola tuo elinvoimaa ja energiaa kehoon, sillä se sisältää runsaasti hyvin imeytyviä luonnon mineraaleja ja vitamiineja.

Gourmet marjasuola on tarkoitettu ruoanlaittoon ja sopii erityisen hyvin tomaatti-, liha-, kana- ja kasvisruokiin sekä leivontaan. Kokeile eritysesti riistaan.

Skogsbärsalt

En läcker och naturlig salt, stöder kroppens naturliga vitalitet och energinivå. Innehåller rikligt med naturliga mineraler och vitaminer.

Tillverkad för matlagning och passar bra med t.ex. tomat-, kött-, hön- och vegerätter samt bakning.

5,90 €

Ainesosat > Luomu aronia, -metsämustikka, -puolukka, -karpalo, -ruusunmarja, -vadelma, -pihlajanmarja, -metsämansikka, -mineraali merisuola

Alkuperämaa > Suomi

Käyttö > Ruoka: 1 tl per 500ml kastiketta, annetaan hautua ja fuusioitua 15min

Terveys > Marjojen laadun tunistaa maussa ja terveysvaikutuksissa, kun on aidosti laadukkaat luonnollisesti kuivatetut marjat, niitä tulee käyttää pienemmissä määrin.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin, koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organisk aronia, -skogsblåbär, -lingon, -tranbär, -nypon, -hallon, -rönnbär, -smultron, -mineral havsalt

Ursprungsland > Finland

Användning > Mat: 1 tsk per 500ml sås, låt fusioneras och brygga i 15min

Hälsa > Kvaliteten av bär känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Äkta naturligt torkade bär av hög kvalitet bör användas mera sparsamt.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.