Maustepippuri 60g

Maustepippuri on aromaattinen antioksidanttipommi, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia, tukee kehoa kokonaisvaltaisesti. 

Maustepippurin tuoksussa yhdistyvät kanelin, muskotin, neilikan, pippurin, katajanmarjan ja inkiväärin aromit, joten se sopii mainiosti niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin sekä leivontaan ja teen maustamiseen.

Kryddpeppar Hel

Aromatisk antioxidant bomb med anti-bakteriska egenskaper. Stöder magen och kroppen i helhet. 

Passar med saltig och söt mat, bakning, efterrätter samt till att smaksätta te.

7,50 €

Ainesosat > Luomu Maustepippuri

Alkuperämaa > Jamaika

Käyttö > Tee: ½ tl per 1 litra vettä (suositellaan pitkää haudutusta 1-12 tuntia) > Ruoka: ½-1 tl per 500ml kastiketta, annetaan hautua ja fuusioitua 15min

Terveys > Yrttien ja mausteiden laadun tunistaa maussa ja terveysvaikutuksissa, kun on käytössä aidosti laadukkaat luonnollisesti kuivatetut yrtit ja mausteet niitä tulee käyttää pienemmissä määrin.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organisk Kryddpeppar

Ursprungsland > Jamaica

Användning > Te: ½ tsk per 1 liter vatten (rekommenderar lång bryggning 1-12 timmar) > Mat: ½-1 tsk per 500ml sås, låt fusioneras och brygga i 15min

Hälsa > Kvaliteten av örter och kryddor känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Äkta naturligt torkade örter och kryddor av hög kvalitet bör användas mera sparsamt.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.