Mustapippuri 60g

Kokonainen luomu mustapippuri. Aromaattinen ja terveellinen mustapippuri antaa ruoalle ihanaa mausteisuutta, mutta ei ole liian tulinen ja siinä on taustalla vähäistä sienen tyyppistä makua. 

Mustapippuri sopii erinomaisesti naudanliha-, sieni-, kala- ja äyriäisruokiin,  salaattikastikkeisiin, pizzaan ja tomaattipohjaisiin sekä riisi- ja pastaruokiin. 

Tämä antibakteerinen vastustuskykypippuri on aitoa aivoruokaa parhaimmillaan.

Svartpeppar

Aromatisk och hälsosam svartpeppar är varm men inte för het, har också en svag smak av svamp i bakgrunden. 

Perfekt för ris, fisk och skaldjur, nötkött, salladdressing, svamprätter, pizza och tomat, samt pastarätter.

Antiinflammatorisk mat för hjärnan som främjar motståndskraften.

8,90 €

Ainesosat > Luomu mustapippuri

Alkuperämaa > Intia

Käyttö > 1/8 tl per 1 litra vettä (suositellaan pitkää haudutusta 1-12 tuntia) > Ruoka: 1/4 tl per 500ml kastiketta, annetaan hautua ja fuusioitua 15min

Terveys > Yrttien ja mausteiden laadun tunnistaa maussa ja terveysvaikutuksissa, kun on käytössä aidosti laadukkaat luonnollisesti kuivatetut yrtit ja mausteet niitä tulee käyttää pienemmissä määrin.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organiskt svartpeppar

Ursprungsland > Indien

Användning > Te: 1/8 tsk per 1 liter vatten (rekommenderar lång bryggning 1-12 timmar) > Mat: 1/4 tsk per 500ml sås, låt fusioneras och brygga i 15min

Hälsa > Kvaliteten av örter och kryddor känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Äkta naturligt torkade örter och kryddor av hög kvalitet bör användas mera sparsamt.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.