Extra-neitsytoliiviöljy Italia 750 ml

Aitoa luomua ja erittäin maukasta sydäntä ja kehoa tukevaa extra-neitsytoliiviöljyä Italiasta, Basilicatan alueelta. Maku on erittäin syvä, mieto ja tasapainoinen. 

Laadukas kylmäpuristettu oliiviöljy tuo ihanaa syvyyttä ruoanlaittoon ja tukee samalla terveyttä kokonaisvaltaisesti. 

Tämä korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon, salaatteihin ja on herkullista leivän kanssa. Laadukas puhdas oliiviöljy on terveellisen elämän ehdoton tukipilari.

Jungfruolivolja Italien 750ml

Äkta jungfruolivolja från Italien, Basilicata, ljuvlig smak och stöder hjärta. Smaken är djup, balanserad och delikat. 

Olivolja av hög kvalitet hör hemma i varje kök vilket också stödjer kroppen och dess olika funktioner, en absolut baspelare i ett hälsosamt liv.

17,90 €

Ainesosat > Luomu kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy

Alkuperämaa > EU (Italia)

Käyttö > Ruoka: 1-3 tl per 500ml kastiketta ja raakana ruoan päälle sekä leivontaan reseptien mukaan.

Terveys > Hyvän öljyn laadun tunnistaa maussa ja terveysvaikutuksissa. Kylmäpuristettu öljy on aina luonnollisin ja ensimmäinen puristus ylivoimaisesti ravintorikkain ja bio-dynaamisesti täydellisin. Öljyn laadusta ei kannata tinkiä koska mitä huonolaatuisempi öljy sitä enemmän se kuormittaa kehoa, puhdas alkuperä ja kasvuolosuhteet ovat myös erittäin tärkeä asia laadun kannalta.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organisk kallpressad jungfruolivolja

Ursprungsland > EU (Italien)

Användning > Mat: 1-3 tsk per 500ml sås, använd rå rakt på maten och i bakning enligt resept

Hälsa > Kvaliteten av olja känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Kallpressad olja är alltid det mest mångsidiga och hälsofrämjande valet var bio-diversiteten är perfekt. Det lönar sig inte att pruta i oljans kvalitet eftersom dålig kvalitet av olja belastar kroppen och dess funktioner. Det är också viktigt att känna till oljan ursprung och tillväxtförhållanden eftersom de inverkar på kvaliteten.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.