Suolankukka Mineraalit 100g

Aitoa ja ainutlaatuista käsin korjattua erittäin mineraalirikasta ja terveellistä suolankukkaa Adrianmeren Nin-suola-altaista. 

Merisuola muodostuu suola-altaisiin meriveden, auringon ja tuulen vaikutuksesta. Suolankukkaa on se arvokkain kristallikiteinen kerros, joka kerätään varovasti käsin suolakerroksen pinnalta puisten lapioita muistuttavien erikoistyökalujen avulla. 

Se on merilevän ja mikro-organismien metabolisimin tuote, joka sisältää yli 80 hyvin kehoon imeytyvää luonnonmukaista mineraalia, kuten natrium, kalium, kalsium, magnesium, jodi, fosfori, bromi, sinkki, rauta, mangaani, kupari ja pii.

Suolankukka vahvistaa ja puhdistaa kehoa, tukee unen laatua, ihoa ja kauneutta sekä auttaa jaksamaan. Tätä gourmet merisuolaa käytetään sellaisenaan ja sormisuolana maustamaan ruokaa.

Saltblomma Mineraler 100g

Handskördad unik, mycket mineralrik, samt hälsosamt saltblomma flingsalt som innehåller över 80 olika mineraler i organiskt form (jod, kalcium, magnesium, järn...).

Stärker och renar kroppen, hjälper att orka, stöder sömn, samt hud och skönhet. Används i rå form och för att smaksätta mat.

11,90 €

Ainesosat > Luomu suolankukka mineraali merisuola

Alkuperämaa > Kroatia

Käyttö > Ruoka: nautitaan raakana 10 hiutaletta päivittäin aamuin illoin ja aina kun esimerkiksi heikottaa tai on energianpuute.  Suolakukan kuumentaminen heikentää sen mineraalikoostumusta.

Terveys > Suolan laadun tunnistaa mausta ja terveysvaikutuksissa. Laadukas luonnonsuola maistuu hyvältä suussa, koska se viestii mineraalivajauksista kehossa. Mitä mineraalirikkaampi suola, sitä suurempi todennäköisyys, että se korjaa mineraalivajeita. Laadukas luonnollinen suola on täysin eri asia kuin teollisesti tuotettu suola ja imeytyy tehokkaasti kehoon, missä teolliset suolat taas muodostavat terveysriskin, koska kuormittavat kehoa.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin, koska EU-lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organiskt saltblomma mineral havsalt

Ursprungsland > Kroatien

Användning > Mat: avnjut 10 flingor dagligen morgon och kväll, samt alltid när man känner sig svag eller när man har energibrist. Hetta försvagar mineralkompositionen och därför används saltet i rå form

Hälsa > Kvaliteten av salt känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Äkta naturligt och mineralrikt salt smakar gott i munnen för att det motarbetar mineralbrist i kroppen. Salt av hög kvalitet belastar inte och sugs mycket bättre upp i kroppen än industriella salt som är en hälsorisk.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.


Saatat olla myös kiinnostunut näistä